Melikemirza Merhabalar benim bebeğim 3.5 aylık karaciğer enzimleri yüksek çıkıyor bu durumu yaşayan varmı durum nasıl bilgi verirmisiniz
Prensimmm52 Melikemirza bizimde olmuştu 4 aylıkken ama bizim kan ilacından olmuş sizde ilaç kullandınız mi ilaçlar yükseltiyor bizim sağlık ocağının verdiği vegaferon 2 gün kullandım 3. Gün kaka da kan görüce gittik karaciğer enzimlerini yükseltmiş ilaç düşene kadar 3 4 ay kan ilacını kesti ağrı kesici falan verme aşıdan sonra da düşmeden demişti doktor
Cagla1805 5 ay 23 günlük bende bugün öğrendim değerden biraz fazla doktor sık sık emzir dedi ya yeterince emmiyor yada verdiğin calpolden dedi yani çok sık vermiyorum calpolü sadece buara çok kısa emiyor ondan şüphelendim
Melikemirza Cagla1805 Benim bebeğim prematüre 33 haftalık doğdu aslında emiyor meme +mama besleniyorum d vitamini kullanıyorum sadece farklı ilaç kullanmadım kaçtı sizin değerleriniz 130 140 çıkıyor bizim
Melikemirza Prensimmm52 Anladım bende vermedim şükür bu zamana ama sadece d vitamini kullanıyoruz ne etki ediyor inan çözemedik
Cagla1805 Prensimmm52 ben 2 hafta vegaferon kullandım doktor kullanma dedi ama çok önceden kullanmıştım ferrum kullanıyorum şuan acaba o yapar mı
Prensimmm52 Cagla1805 bize bitkisel alın demişti doktor eczaneden ocean veya sidefer kullan dedi ama şuan karaciğer enzimleri yüksekse kullanmaman gerekiyor diye biliyorum bize düşene kadar bitkisel bile kullandırmadı doktor
tari Biluribin değerleri mi sıkıntılı ? Ben ve eşim gilbert hastasıyız karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntı. Çoğu insanda varmış bilmiyormuş. Bizden de doğal olarak çocuğa aktarılmış genetik. Uzayan sarılık olmuştuk bu yüzden