AysimaACAR1990 Yeni dogduk 10 günlük olduk gözlerimiz çapaklanıyor temizleyip açabiliyoruz.neden olabilir.
MucizemiinAnnesiii AysimaACAR1990 benim oğlumda da var 3 aylık . Doktora götürdüm netira ve fusix damla verdi bir de serçe parmakla hafif göz kenarından masaj yap dedi
cennetkokulubal AysimaACAR1990 benim de aynı zamanlarda oldu 1 hafta falan sürdü doktora gittik gözyaşı damarları tıkandığı için oluyormuş damla verdi ve masaj önerdi yaptım geçti hemen sizde gösterin damlayı da kullanın
anayimbenn AysimaACAR1990 anne sütü ile temizleyin gözleri tıkanıyor bebeklerin yüzde ellisinde var 1 hafta içinde geçmezse damla verir doktorunuz
Almi21 AysimaACAR1990 11 günlüktü benim kızımın sağ gözünde oldu dedim mikrop kaptı herhalde götrdm 2 ilaç verdi 1 damla krem geçti ama göz kanalı tıkalı o yüzden dedi göz pınarına masaj yapıyorum gün aşırı olmuyor artık eskisi gbi
Elifmond anayimbenn bizde de olmuştu, ben de sutumle temizledigimi soyleyince doktor yapmamamı, sutte bakteri olusabilecegini soyledi, o yuzden sutle silmeyi kesmiştim
Dorukdamla AysimaACAR1990 ara ara masaj yapın göz pinarinin oraya bide sütünüzü surmeyin daha fazla tıkıyor yaptım daha da artmıştı ama masaj yaptıkça açıldı
Dorukdamla AysimaACAR1990 bende o hataya düştüm doktor dedi ki annesi içmesi için süt başka yerine sürmek icin değil daha da capaklanmisti ama masaj çok iyi geldi tavsiye ederim
Hulyaemirasim AysimaACAR1990 benm yeni dogdugunda bebegmdede olmustu tek gozunde doktor damla verdi birde gozunun kenarina masaj yap dedi 3 4 gune gecmsti. Yenidogam bebeklerin goz damarlari tikali olur o yuzdn oluyor capaklanma . Tobrased vermisti damlayi cok iyi bi damla
Acelyaumay AysimaACAR1990 2. Aya geldik bizde de hala var. Bizde göz damlası kullandık ama ağladığı zamanlar artıyor. Göz pınarına masaj yapmak iyi gelecektir. İlacı da zaten 1 haftadan fazla kullanmamak gerekiyor
Oflu_u AysimaACAR1990 yeni doğan çocuklarda 1 aya kadar gözyaşı kanalları tıkalı oluyormuş bizdedir oldu sağlık ocağına gidip damla yazıdır bir haftada geçiyor