nurhira arkadaslar bebegim 6 aylik 17 gunluk..bugun eczaneden sidefer kan damlasini aldim..nasil vermeliyim bebegime direk mi yoksa biseyin icine katarak mi ayrica kilosuna gore her kiloya bir damlami
Balogluum nurhira kiloya bir damla ben calpol kaşığına döküp veriyordum birde vermeden iyice çalkalayın karışsın😊
Haydinn nurhira aç karnına canım eğer yedirdiysen de yarım saat sonra ver doktorum öyle dedi ve yarım saat yedirme verdikten sonra da , kilosu kadar damla iyice çalkala ve buzdolabında muhafaza et ☺️
ikizlerinannesi2985 nurhira içinden çıkan tozu damlaya katın iyice karıştırın. Kilo başına 1 damla olacak sekilde kullanın. Kış mevsiminde oda sıcaklığında, yazın çok sıcak oldugu için dolapta saklayın. Yemek yedikten ortalama 45 dk sonra verin damlayı🌺
Balogluum nurhira karnını doyurup uyutuyorum uyandığında hemen veriyorum hem çok acıkmamış oluyor hemde süt ürünlerinden 1 saat önce yada sonra dedi doktorumuz ona uyuyoruz
nurhira Balogluum ilk defa vercm bunu hemen kilosuna gore mi vereyim yoksa yavas yavas artirarak mi cnm
Fatma66 Ek gıdaya geçtiyseniz anne sütü veya formül mama ne kullanıyorsanız besledikten yarım saat sonra veya önce vermeliymişiz yoksa etki etmiyormuş. ✋
Balogluum nurhira kilosuna göre arttırdı doktorumuz bizim yine de doktor kontrolünde gitmenizde fayda var
nurhira Haydinn ilk defa vercem canim hemen kilosina gore mi vereyim yoksa az az verip mi baslamaliyim