Feyyyzza 9aylık olacak ne tutunup kalkma var ne bişey sadecs oldugu yerde dönüyor yüz üstü. Hep görüyorum tiktokta 8 aylık bebek emekliyor tutunup kalkıyor. Her bebek aynı degil biliyorum ama ne biliyim canım sıkıldı
Elif1010 Feyyyzza Her bebeğin gelişimi farklıdır 10. Ayda emekledi 10.5 aylık sıraladı 13 aylık yürüdü
Deletedmom636262 Feyyyzza 9 aylıkken başladı benim oğlum bebekten bebeğe fark var başka bebeklerle kıyaslamayın lütfen 🌸 zamanı vardır
Feyyyzza Deletedmom636262 kıyaslamak istemiyorum ama ne bilyim sanki biseyler ters gidiyomuş gibi hissediyorum öyle gördükçe
Hilalse Feyyyzza 11 aylıktan beri elimi tutup yürüyodu şimdi elini bırakmamı istiyor çekiyor elimden kendi yürüyorda işte ben korkuyorum düşmesinden
Gmzgamzeb Feyyyzza zaten hep başkalarının çocukları bişeyşer yapıyor kendimizin ki hep eksik :) herkes te vardır bu rahat olun. emeklemiyor diye bi sorun aramayın. Benim öoxugum 16 aylık oldu yürüdü.br gün ve kadın aaa yürümeyecek galiba birşey mi var gecikmiş dedi o kadar kızdım ki. Gecikme falan değil. İnsanlar yürümesi için sürekli acele ediyor ve genelde 1 yaşını karşılıyormuş çocuklar ama 18 aylık olana kadar br süresi oldugunu söyledi doktorumuz. Sonra oldu bir şekilde ve ne kadar üzerne düşsek o kadar yapmadı. Sosyalleşme ye basladıktan sonra yürümek için gayret etttiğini farkettim.
mavilimor Feyyyzza emeklemek gelişim belirtisi değildir. Birazda genetik olabiliyor. Bende eşimde çok erken yürümüşüz oğlum 10. Ayı doldurmadan direk emekleme vs olmadan yürüdü. Bence böyle izleyip kafana takıp canını sıkma. Vardır illa zamanı. Bir bebek bir şeyi yapmıyorsa hazır değildir.
semaahmet Feyyyzza 10 ayda emekledi 11 aydan yürürdü cnm her bebek farklı kızım mesela hiç emeklemedi direk yurudu
Koalina Feyyyzza Hiç takma güzel anne bazı çovuk emeklemedem direk yürüyor kızım geç yürüdü 14 ayda 21 aylık konuşmasıda sanırım geç olucla hiç kelimesi yok kafama takmıyorum azla kimsenin çocupuyla kıyaslama her öocuk gelişimi farklıdır
OncedenGurme Feyyyzza tam doğum gününde tutunup kalktı. Ondan önce sadece insanlara tutunup kalkıyordu. Sıralamaya başladıktan sonra emeklemeye başladı. Şimdi 15 aylık, pıtır pıtır yürüypr her tarafa. Endişelenmeyin, imkan ve zaman tanıyın
Ucansupurge Feyyyzza Her bebeğin gelişimi Kendine özeldir canım. Bütün bebekler emekleyecek diye birşey yok direk yürüyebilir🤗