Liyazynp _YanakReisinAnnesii sanırım bugün 4. Ay atağı geçiriyoruz hiç susmadan sebepsiz yere agliyo emerken agliyo kucakta agliyo emzik ağzındaki qgliyo uyurken agliyo ne yapacağımı bilemez haldeyim 🤯
_YanakReisinAnnesii Liyazynp genelde bu 4. Ay atağını çok görüyorum burda 🤭 bizim de az kaldı korkmuyor değilim 🤭😅
Bbalyedi Liyazynp merhaba 1 ay önce yazmışsınız ama merak ettim benim ki de şuan tam olarak böyle asla mama meme kabul etmiyor uykuya zor dalıyor sürekli bir ağlama hali
My4253 İki haftadır 4.ay atagindayiz ve daha 2 hafta var bitmesine gün sayıyorum bitmesi için sebepsiz yere ağlamalar,uyku sorunu, sürekli kucak isteği 😢
My4253 _YanakReisinAnnesii Hesaplıyor.com dan bakabilirsin canım 35 gün yazıyor en uzun süren atak 4.ay atağı
emoo 4.ay atağından çıkmak üzereyiz sanırım🤲🏻🤲🏻Allahıö nasıl bir atak nasıl bir atak 1ay sürdü 15günü aşırı fırtınalıydı ama her bebekte aynı olmuyormuş inşallah sizinki hafif geçer
Liyazynp Bbalyedi merhaba bizjm 4. Ay aşımızı vurdugumuzz gün başladı 10 gün devam etti şiddetli bi şekilde ağlama krizleri sanki canı acıyormuş gibi sonra o aglamalar azaldı ama uyku hala bi düzene girmedi 5 ay 22 günlük olduk
Bebe1 Bbalyedi ay benımde bi hafta sonra 4 aylık olacak uc gundur meme mama reddi aglaması mızmızlanması gece uyku saatı gelınce nasıl bi enerji surekli ilgı istemesı kucak istemesı sutum zaten az tam kesılecek dıye korkuyorum mamayı gene alıyor ama memeyı hiç almıyor cok zormus gercekten