Feyzaness Taskrn17 canım , menenjit a ve b grupları mevcut , bu nedenle yaptırdığınız aşı sadece a grubu için koruyucu , bu nedenle diğerini de yaptırsanız iyi olur . Bende yaptıracağım insallah , nimenrix ateş vs yaptı mı ?
Alperinannesiii Taskrn17 bide doktor 1 yaşından önce 3 doz bexsero 1 yaşından sonra 1 doz nimenrix dedi canım tamamlanması için
defnesmomm Taskrn17 iki aşı farklı türde menenjitler için üretilmiş. 2 yaş sonrası da bexsero yaptırabilirsiniz 🌸
Taskrn17 Feyzaness hatırlamıyorum ki canım nimenrix 1 yaşından sonra yaptırmıştım (1 sene oldu yani) doktor hiç bexserodan bahsetmedi sonra da zaten şehir değiştirdik burada görünce yaptırmadım ne acaba diye merak ettim aşıları eksik mi yaptırdım diye 😊
Taskrn17 Mujdemete02 teşekkür ederim ca ım en kısa zamanda doktora gideyiim 😊 ahh birde çok pahalılar ya rabbim herkesin yardımcısı olsun
Deletedmom789 Eomeoni özel aşı önce eczaneden satın alıcaksınız. Kendi sağlık ocağınızı arayın ve yapıyor musunuz diye sorun. Çünkü her yer yapmıyor, mesela benim sağlık ocağım yapmadığı için özel hastaneye gittim 15 lira enjeksiyon parası verdim
Deletedmom789 Taskrn17 2 yaşından sonra 2 doz şeklinde yapılıyor. Bexsero aşısı Türkiye’de en çok görülen b tipi menenjite karşı koruyuculuğu var, bence yaptırın. Ben de 2 yaşından sonra yaptırıcam.
Sedakcby Taskrn17 ikisi farklı virüslerden koruyan aşılar ve önemli olanın bexero olduğunu soylemaiti doktorumuz. Nimenrix de önemli tabiki ama asıl olan bexero demişti. Biz de 3 nimenrix 3 bexero