SAREyvz Arkadaşlar özel hastaneye acilden gidip muayene vs olduktan sonra ücretsiz corona testi yaptıran var mı?
Ikraberra SAREyvz Evet yaptırabilirsiniz.Ben hamileyken acilden giriş yaptırıp muayene olduktan sonra test yaptırmıştım.Sadece muayene parası ödemiştim
SAREyvz Balkupum2505 o şekilde ben de yaptırdım ancak bir arkadaşım acilde muayene olduktan sonra doktor test istemiş ve ücretsiz olmuş da bizim de özel sağlık sigortamız var eğer öyle bir şey varsa ücretsiz yaptıralım diye sordum boşuna ödemeyelim 😊
SAREyvz egelsenkonuss evet sadece test için gittiğimde ben de ücretli olmuştum muayenede doktor isterse ücretsiz oluyormuş
SAREyvz egelsenkonuss bizim özel sağlık sigortamız var canım ücretsiz muayene oluyoruz ondan tamamen ücretsiz olcak
BurcuKucuk SAREyvz bizim de var özel sağlık sigortamız ne muayeneye ne testlere ne başka bir şeye ücret vermiyoruz ama covid testi sigorta dışında olan bir işlem
SAREyvz BurcuKucuk evet ama arkadaşımın da sigortası var ücretsiz oldu demekki bazı durumlar da oluyor ben de bilmiyorum ücretli olmuştum 🤷🏻♀️
1ana1bebe SAREyvz ozel sağlık sigortam var Dr kan testinde değerler farklı çıktı diye istedi, ve ücret ödedim en azından Medical parkta ama doğumda yaptılar Mart ayında yine Medical Park onu ücretsiz yaptilar
Zerr 1ana1bebe Doktor istediyse, özel sağlık sigortasından geri talep edin ücreti, bi kere öyle yapmıştık fatura ve açıklamasını mail atmıştık, bi kaç gün sonra hesaba yattı