Naciyeylmz Yeter ya 40 di 43 TL oldu şimdide 46.50 nedir bu beze yaptıkları zam dier şok a+101 ayniyken bim neden böle anlamadm gitti ☹️
Hafsaninannesii Naciyeylmz evet valla 30 liradan 46ya çıkıyor bekliyorum indirim zamanı almak için başka bezde kullanamıyorum pişik oluyor bebem
Minnakailem Merhabalar bim dedinizdebişey sormak istiyorum bime cuma günü tencere ve tava gelicek almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba memnun musunuz? Konuyla alakasız oldu kusura bakmayın
Minai_eliz Naciyeylmz çok kalın bır bez o ya, bı arkadaşım da gordum ustelik ucuz da değil, prima gunluk rahatlık alıyorum İnternetten onunla aynı fıyata denk gelıyor
Minai_eliz Naciyeylmz 84 adetını 108 liraya aldım bu ay, amazondan, her ay bakıyorum nerde ucuzsa ordan alıyorum. İncecık sızdurmıyo da prıma sonucta gayet guzel
NeverGiveUp Naciyeylmz o fiyatlara bim bezi kullanmayın. İnternetten falan başka markalara bakın. Fırsatçı pislikler.
Egeninincisi Naciyeylmz inanamıyorum yine mi zam gelmiş bu nedir ya ? Yeni yıl girmeden yapılan bu zamlar nedir ? Eskiden yeni yılda yapılırdı zam simdi her hafta …
Sonsuzmutluluk Naciyeylmz migrosun bezini alın minies 4+ 38 TL ye alıyorum ben çokta kaliteli hiç pişik yapmıyor
Rozhiv Naciyeylmz şaka gibi ya 2 kkzim var ikisine de bez takiyrium BİM’in bezinden çok memnunum ama anlaşılan onu da degsitirmek xorunda kalcam valla gözlerim doluyor artk gecinemiyoruz
betulunmevasi Naciyeylmz bende pazar aldim 43 tl ye ama gerçekten şu an 46 tl mi oldu ayy inanmıyorum. 3 ay içinde 10 tl zam gerçekten yuh yanii. Bez almak zorundayız yani bu ne acımasızlık yani.