Deletedmom812 Kızlar kızım 27 günlük kulağı ağrıyo zeytinyağı ve sarımsakla yaptığım bi damlamız var iyde geliyo ama hergün kullansam bi zararı olur mu acaba ?
Arin31 Deletedmom812 bizde anne sütü damlatılır kulağa ben birkaç defa yaptım kulak damlası olmayınca işe yaradı
Ogulveannesi Deletedmom812 kuLak ağrısı çok kötü olur canım istersen bir doktora götür şurup vs kullan benim oğlumda da olmuştu bir gün boyunca uyumadığını bilirim acil götürdük ağrı kesici şurup verdi direk kesti ağrıyı bende yaşadım bir kaç kez emmek bile istemiyor ağrıdan yatmıyor uyuMuyor
Deletedmom280 Deletedmom812 sakın cnm ne bu tur seyler nede anne sutu hep buyukler uydm 12 tne antıbytk ıgne yedik zmn kybtmedn dktra gtr
deletedmom2200 Deletedmom812 Ağrıdığını nereden anladınız ? Doktora danıştınız mı daha çok ama çok küçük ve enfeksiyon kapması işten bile değil.
Esestutu Deletedmom812 evet çok doğru 👍dediğiniz batıl inanç bence zararlı olduğunu okudum instgramda güncel anneden
Efendikadin Deletedmom280 merhaba kulak agrisi icin 12 tane ntibiyotik igne yedik demissnz bebeginiz kac aylikti igne kullanica ağrısı gectimi benimki d3 iki aylik bizede igne verdi sizce zararlı mi