gulyasahin Xiaomi Vacuum mop essential ile Dream f9 arasında kaldım ikisi hakkında iyi ve kötü yorumlar var.Kullanlar karar vermeme yardımcı olur mu
Yesilokyanus gulyasahin ben dream d9 sipariş verdim bugün yarın gelir çekim gücü iyi diyorlar araştırdım artık kafam çok karıştı buna karar verdim sende bi bak istersen
Nesrinimsii gulyasahin valla ben roborock diye tutturmuştum ama eşim bekoyu kucaklayıp gelmiş. Ama iyiki gelmiş roborock s5 ile özellikleri aynı tek farkı ve en güzel özelliği Türkçe konuşması 🙈
Gizgiiiz gulyasahin dreama mopf9 var elim ayağım canım ciğerim olur kendisi o yokken ben ne yapıyormuştum acaba 😂 Çalışan biriyim ben işyerindeyken o evi süpürüyor tertemiz yapıyor 😊 Çekim gücü güzel
tosbikannesiiii Nesrinimsii bacım bende homend aldım oda Türkçe ama zor geldi bana yaa beynim yoruldu o. çalışırken
Alparslaninannesii tosbikannesiiii bende rowenta aldım canım çok aşırı memnunum oda bir robot süpürge parası ama kullanan herkes yüzeysel temizlik yapıyor demişlerdi o yüzden almadım ama dyson almayı çok istiyorum☺️
tosbikannesiiii Ecre123 ne zaman eline ulaşcak kuzum yorumlaştık seninle bende merak ediyorum yorumunu
tosbikannesiiii Ecre123 şuan eve bakıyorum kuzum mesela gündüz çalıştırdım alışınca daha kolay olur belki yerler temiz biraz biraz mutlu oluyorumm
Ecre123 tosbikannesiiii sorun değil canım robot elime ulaştı kullanıyorum bna yaz memnun kalırsan demiştin 🙂😇