Gamze3535 4.ayda sadece formül mama alan bebeğine ek gıdaya geçen oldumu bu 4 aylık kaşık mamalarından kullanan var mı aranızda yada neler yedirdiniz
Arveninannesii23 Gamze3535 Mucizemlina ben gece yatırmadan yedirdim. Çünkü memede gece uykusuna geçiyordu ve gece kalkınca süt yok doymuyordu ve sürekli memede uyumuyordu biberon tutmadigi icin de devam sutu gece içermiyordu. Ya meme var ya da ac kaldı. Gece uyku sersemliginde kasi kla da veremezdim. Onun için en mantıklısı uyumadan karnını doyurmaktı. Böylece sütüm o kalktığında dolmuş oluyordu ve geceyi böyle atlatabiliyordum
Mucizemlina Arveninannesii23 memede uyumayi nasil.biraktiniz? Ayni sikintidaydim bende devam sutu veridigim halde
Arveninannesii23 Mucizemlina bırakmadı ki ne yerse yesin en son meme illaki yiyo ve 6 aylık bence henüz erken bırakmasına
Mucizemlina Arveninannesii23 anladim tskler. Yok anne sutu bende gidigi yere kadar vercem zaten az sutum var ama o uyurken oneme olcak o baya yoruyor 4 ayligiz 2 saat yaninda yatiyorum durmadan uyaniyir meme ariyor.