Siyahii 116 lısı çok araştırdım ve carfurda şuan indirimde. İhtiyacı olan kaçırmasın. Bu 5 numara adeti numara küçüldükçe sayı artıyo bi bakın derim.
Vanilya Siyahii Prima premıum care 6 girseydi iyiydi. Ayrıca 7 si de yok sanırım. Çıldırıcam. Bezi değiştirme zamanı geldi sanırım
Deletedmom896 Siyahii Aktif bebek çok parfümlü değil mi Ya bende premium care kullanıyorum yok mu onda 😂
Vanilya Siyahii Marketten alıp denemiştim içi resmen pamuk pamuk döküldü. Gece sızdırma yapıyor mu? 7 si var mı onun? Olmazsa bir tekrar alayım ya
Siyahii Vanilya valla ben hiç öyle bişeye rastlamadım. Sızdırma pişik yapmıyo hatta pişi varsa direk geçiriyo.
Vanilya Siyahii Tamam alayım canım bir kez daha deneyeyim. Ya da gece bezi yaparım. Premıum numara büyüdükçe incecik oldu
2bebelianne__ Deletedmom896 kız asıl prima premium care parfümlü aktif bebek kokmuyor bizde prima premium care kullanıyoruz
Siyahii Deletedmom896 vardır belki bakmadım ama istersen bi bak😊 bu arada ilk aldıklarım kokuyodu gerçekten ama sonraki aldığımn kokusu gitti bezlerin. Şuan öyle koku fln yok hani
Deletedmom896 2bebelianne__ https://www.sikayetvar.com/prima/parfum bak şikayetlere ben gibi mağdur çok 😂
2bebelianne__ Deletedmom896🤷🏻♀️ bnde premium care de bu yorumları duydum parfümlü diye yoksa emiş gücü kuruluğu çok güzel