KumsaLina Kızlar 4 ay 3 günlük kızım var 7 kilo ama herkes çok zayıf diyor sizlerin nasıl kilomuz normal mi ben araştırdım gayet güzel ama kızım hiç göstermiyor boyu uzun diye mi anlamadım
Merve59 KumsaLina aynı gün doğmuş kızlarımız ve 6300 gram benim kızım ama boyu 60 cm olduğu için kilolu görünüyo 😅 sizin kızınızın boyu uzundur yoksa gayet iyi yani kilosu 😊
Aysenr03 KumsaLina benim kızımda 4 ay 17 günlük 6kilo180gram boyuda 69 cm bizim kızda zayif duruyo ve cok hareketli hareketli oldugu icin çabuk yakıyor kiloyu
KumsaLina Merve59 yaa su serptiniz içime teşekkür ederim ☺️ çevremde kim sorarsa 7 kilo diyorum inanmıyorlar ancak 5 kilo diyorlar boyunu baz almıyorsunuz kemik ağırlığı var diyorum ama gelde anlasınlar 💆♀️
Gzmskr Merve59 ya birşey sorabilir miyim hazır ebe bulmuşum 😂 kızım 10 aylik 9700 kilosunormal mi?3 ayda sadece 300 gram almış az değil mi ?
Merve59 KumsaLina boşver kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, ayrıca bebeğin kilolu olmak zorunda da değil 😊 bebeğin mutlu mu. Baz alman gereken tek şey bu. Mutluysa sağlıklıysa sayılara takılma. Benim kızım da neredeyse boy konusunda alt sınırda ama genetik faktör önemli. Annesi 157cm olan çocuk selvi boylu olamaz diyorum 😊
KumsaLina Merve59 teşekkür ederim canım ☺️ bende öyle selvi boylu değilim 1.64 boyum eşime çekti kızım ☺️
Merve59 Gzmskr bebeğinizin bu zamana kadarki kilo boy alımı baz almanız gereken, bebeğinizin beslenmesi iyiyse, gün içinde aktifse, mutluysa rakamlara takılmayın 😊
Gzmskr Merve59 7 aydan sonra az almaya başladı ek gıda pek istemiyor sadece anne sütü istiyor bende zorlada olsa vermeye çalışıyorum. Gün içerisinde de iyi hareketli
Merve59 Gzmskr ilk zamanlarki gibi çok olmaz kilo alımı 😊 ben bu konuda ebe olarak değil anne olarak söylüyorum aç olsa bebek asla mutlu olmaz, her bebeğin beslenmesi farklı ama doyduğuna inanıyorsanız rakamlara takılmayın bence
KumsaLina Aysenr03 aynen benim kızımda öyle gündüz sadece 30 dk uyur ve hiç durmaz ya kucakta ya yerde debeleniyor çok hareketli