aslihaleninannesi Hipp mama 1 numara Mamayi bebegimi 1 gun emziremeyecegim icin almistim icinden 10 olcek kullanildi tum kutu duruyor almak isteyen olursa kargo parasini odemesini yeterli mamayi gonderecegim.
aslihaleninannesi Avbrc biraz bekleyelim o zaman isterseniz mamayi bugn actim kimse yazmazsa cok ihtiyaci olan size hemen yollarim bosa gtmesin mama bir bebisimiz nasiplensin😊
Avbrc aslihaleninannesi çok teşekkür ediyorum, çok güzel düşünmüşsünüz. Dediğim gibi benden daha çok ihtiyacı olan biri olmazsa ☺️
Ozlemhtc aslihaleninannesi az önce biri post açmış çok ihtiyacım var yalvaririm uygun fiyata mama satan varmı acilmista olur yazmış ama sizi gordumu bilemedim çok ihtiyacı varmış ikizleri varmış zor durumdaymış
Ozlemhtc Ozlemhtc özür dilerim yalvaririm yazmamis yeter ki uygun a verin yazmış yanlış anlasilmak istemem ihtiyacı var diye haber vermek istedim
Ozlemhtc @Meleklerimm mama veriyormuş bak arkadaş hemde sadece kargo ücretini ödeyene gördün mü bilmiyorum ama
Ozlemhtc @Meleklerimm mama veriyormuş bak arkadaş hemde sadece kargo ücretini ödeyene gördün mü bilmiyorum ama
Avbrc Ozlemhtc ama o arkadaşın bebekleri sanırım büyük 3 numara mama lazımmış ona. Bu ise 1 numara 0-6 aylık bebekler için