Tentene Evet hanimlar ne olacak bu isin sonu dolar euro altin aldi basini gidiyor insanlar birseyi almadan once 40 defa dusunuyordu simdi dusunemiyor bile cunku alamiyor yakinda ic savas cikacak bu gidisle
Mom4565 Tentene Diycek bişey yok aslında Allah yardımcınız olsun Türkiye de yaşam gittikçe zorlanıyor 😐
Tentene Mom4565 zor kismini gectik imkansizlasiyor korkumdan haber sitelerine girip bakamiyorum saniye basi yukseliyor buda demek oluyorki saniyede biraz daha fakirlesiyoruz
Mom4565 Tentene Allah yardımcınız olsun devletten yardım da yok çocuk parası doğum parasi vs vatandaşı düşünen kimse yok
Tentene Mom4565 devletin verecegi yardim kendinin olsun. Onlarin yapacagi yardim ancak patates sogan olur. Gercekten artik buna bir dur denilmeli sonu iyiye gitmiyor cunku
Tentene NeverGiveUp 😁onu unutmusum ama adam hakli altin dagitir gibi cay firlariyor niye cunku cay bile icemeyecek durumdayiz. Tlye guven sifir enflasyon aldi basini gidiyor
Tentene NeverGiveUp TUIK’te saka gibi enflasyon orani acikladi dalga geciyorlar resmen halkla. Kimi der posiyon kucultun kimi der dogalgaz derecesini dusurun halka akil vereceklerini oturduklari koltugun hakkini verseler keske