Emir1806 Arkadaşlar 16 aylık oğlumda dün bit gördüm parktan gelmiştir dedim ama bugün 2 tane daha yakaladım. ne yazıkki bendede çktı ne olur ne yapmam gerekiyo ilk kez başıma geldi bi çözüm önerin daha çok evde yapılcak şeyler doğal yani🙏🙏🙏😔😔
Dmt-01 Emir1806 eczaneden bit ilacı alıp kullanacaksınız başka çözümü yok bebeğe kullanmayın ama zararı olabilir siz kullanın bebektekini elle temizleyin
Deletedmom636262 Emir1806 geçen biri daha böyle post açmıştı doktor ilaç vermiş öyle söylemişti sonra evi sirkeyle temizlemişti doktora baş vurun
Ebruli101 Emir1806 şükür bebeğimde olmadı hamileyken acilde yattım bana ordan bulaştı Allah’ım nasıl ağlıyorum eşime demeye utanıyorum falan zorla söyledim eczaneden şampuan almıştı taragi vardı onu kullandım hemen geçmişti
Emir1806 Dmt-01 kendime yaparım bebeğime doğal bişey ne yapabilirim diye yazdım off ya kafayı yemek üzereyim napıcam 😔😔 çok teşekkür ederim🙏
Emir1806 Pentate aynen herşeyi yıkamam lazım koltukta uzanıyoruz yatıyoruz onları napıcaz kara kara düşünüyorum🙏😔
Zorundamiyim Emir1806 En korktuğum şeylerden biri. Bit şampuanı olmadan gitmez diye biliyorum ama bebeklere kullanılır mı onu bilmiyorum. Geçmiş olsun
KaganinAnnesi26 Emir1806 daha saçları kısadır bebeğinin de onunda sık tarakla acitmadan tarayabilirsin
Rmysmhmt Emir1806 paranit bit şampuanı çok etkili bide gaz yağı tabi bunları bebeğinize uygulayamazsınız büyük ihtimalle saçlarını kestirmeniz daha sağlıklı
Bebegimicin1 Emir1806 Eczanete paramit mi ne öyle bit ilacı var bi ara reklamlarıda yapılmıştı onla 2.3 gün lçkafanı yıka gider siprey olanıda vardı galiba bide kafanı ey ince sık olan tarakla saçını alağıya doğru tara bitler sirkeler düşer
Bebegimicin1 Emir1806 Eczanete paramit mi ne öyle bit ilacı var bi ara reklamlarıda yapılmıştı onla 2.3 gün lçkafanı yıka gider siprey olanıda vardı galiba bide kafanı ey ince sık olan tarakla saçını alağıya doğru tara bitler sirkeler düşer
Annepandaa Emir1806 Bebek erkekmiş zaten. Kış geldi ayrıca. Saçlarını kesebilirsiniz yaza kadar bereydi şapkaydı derken uzar gider.
Elmadersem Emir1806 sizin için kesinlikle paranit şampuan gercekten öldürüyor sadece bir hafta sonra tekrar yıkamalısınız cunku yumurta olanlar cıkmış olabilir diye içinde taragıda var zaten. Cocugunuz için kullanabilir misiniz doktora danışmak lazım