Badelina33 MerhaMerhabalar kızımda 5 6 aylıkken göbeğinde bi leke çıkmıştı küçük olduğu için mantar filan demişlerdi ilaçlar filan kullanmıştık bir türlü geçmemişti şimdi kızım.19 aylık ve beyaz leke çocuk büyüdükçe o da büyüyor ve yayılıyor kaç doktora gittiysem bir türlü bulamadılar ne olduğunu bugün istanbulda göztepe eğitim araştırmaya gittim.ve pigment eksikliğinden kaynaklı dediler acil cildiye görmesi filan dediler bana böyle birşey yaşayan var mı aranızda acaba bu pigment eksikliği sonucu ne olur çocuğuma bi zararı var mı
Reyna Badelina33 @Deletedmom5284 livoşumun karizmatik saçının nedeni bu mu acaba? oysa yardımcı olursunuz birbirinize
Egemenin_Annesi Badelina33 benim oglumda da ayni sey var doktorumuz bunun önemsiz oldugunu pigment eksikligi oldugunu her insanda olabilecegini söyledi hic üstünde durmadik yani
Deletedmom5284 Badelina33 benim kızda da pigment eksikliği var ama vücudunda lekeler çıkmıyor saçının önü beyaz kaşı kirpiği beyaz, vücudu ruh gibi beyaz, sizinki değişik bir türü olabilir, genetik testi verebilirsiniz orda anlaşılır
Badelina33 Hmm benim kızımın sadece göbeğinin yanında var arka yana doğru ilerliyor ama şimdi durdu mesela bazen etrafı kıpkırmızı oluyor içi bembeyaz oluyor bugün doktor sıcaktan güneşten koruyacaksınız dedi o yapıyor dedi bana ilaçlarla yada bi tedavisi yokmu