_YanakReisinAnnesii Ocean d vitami kullanmaya başladık devit 3 den geçtik onu 3 damla veriyordum eczacı oceanı 5 damla verebilirsin bağışıklığına da iyi gelir dedi bebeğim 3 aylık kullananlar kaç damla veriyorsunuz acaba
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii canım bir fıs veriyorum fıs fıs ile. 9 aylık. 3 damla vermen gerekiyor 5 damla çok değil mi ya. Doktorum ya 1 fıs ya 3 damla demişti
Danerys _YanakReisinAnnesii doktor ocean verdi 3 damla. Bana da eczacım 3 damla çok dedi. Eczacı tamam ama doktor farklı . Doktor ne diyorsa onu ver. Fazla d vit iştahsızlık yapar
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan bana da çok geldi ısrarla sordum 5 çok değil mi birşey olurmu diye olmaz ver sen dedi ben yine 3 verdim damla başlığıyla bebeğim fıs fıs la kullanabilir mi emin olamadım
_YanakReisinAnnesii Danerys yarın doktora gidicez zaten ona sorayım ben yine de 3 damla verdim bugünlük ama onu da mı çok verdim acaba
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii kullanır canım. Ben de 3 aylıktı fıs fıs ile verdim. Şimdi her sabah kendi istiyor seviniyor görünce hoşuna gidiyor onun da. Fıs fıs ile bir fıs ver. Hem daha kolay bebeğini de yormaz seni de
_YanakReisinAnnesii Eylusunannesiii 1 fıs 3 damlaya tekabül sanırım yukarı da bir annemizin doktoru öyle söylemiş
Sedakcby _YanakReisinAnnesii ocean 400 IU d vitamini 3 damla kullanılıyor. Damlalik haliyle 3 damla. Puf olarak tercih ederseniz 1 puf. (1 puf 3 damlaya eşittir.)
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan evet daha kolay görünüyor aslında 🤭 fakat bebeğim herşeyden midesi kalkan bi bebek o yüzden emin olamadım ama yarın fıs fıs la deniycem bakalım 🙏
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii bacım İnan benim ki de öyle. Hatta hala öyle. Ama buna alıştı. Damla şeklinde verince öğürüyordu. Fıs fıs ile kendi istiyor sen düşün 😅 çok rahat benden söylemesi bak bebiş de rahat eder
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan yarın kesinlikle o başlığıyla deniycem cesaret verdin 😂 bazen böyle öğürerek kusuyor o yüzden herşeye cesaret edemiyorum bende 😂😂
halamidagakaldirmislar Doktorun söylemesiyle bir gün 1 fıs diğer dün 2 fıs şeklinde dönüşümlü veriyorum