Eymen_ayaz16 Arkadaşım tavşan besliyor ve kulaklarına toka takmış ve sabah bı bakmış kulaklarının teki aşağı inmiş ve şişmiş neden olabilir acaba bilen biri varmı ne yapmalı veteriner götürecek olmazsa
Deletedmom_26 Eymen_ayaz16 Tavsan besledim ama hiç kulaklarina toka takmadım veterinere götürse iyi olur arkadaşınız
3MelekAnnesi3 Eymen_ayaz16 ben besledim ama kulağına toka takmadım tabi ki tokadan dolayı olmuştur bence veterinere gitsin en iyisi onlar bilir ayrıca o arkadasın uyur beslediği süs bitkisi degil bir canlı içinde kalbi böbreği dalağı olan canlı 🙏
Reyna Eymen_ayaz16 tahmin etmesi cok zor olmasa gerek. çok mu lazımdı bunun bilincinde olamıyorsa hayvan bakmasın yazık günah o da bir can
Selin3244 bikere de biseyle dalga geçmeyin be nasıl insanlarsınız kiz burda bisey sormuş veterinere götürmüştür siz rahat olun duyar kasmayın hemen her şeye
Deletedmom_26 Selin3244 Daha götürmemis ki veterinere 🤔 arkadaşı ağladığı için burda sormak istemiş bişey yapılabilir mi olmazsa götürucekmis
Deletedmom_26 Eymen_ayaz16 Düsük olan kulağı şiş sanırım normalde bu şekilde durmaz kulakları beklemeden gidip sorsun veterinere belki biseyi yoktur ama bilemedim
Toprak_2019 Eymen_ayaz16 bende besledim ama kulağa toka takmak ne alaka hayvanın kulağına tokami takılır yazık ya