Merhaba hanimlar bebegim 19 aylik ve 17 haftalik gebeyim dogumdan once tuvalet egitimi vermek istiyorum iki haftadir gynde bir iki defa da olsa klozete tutuyorum ilk basta korktu klozetin buyuk olmasindan veya icine dusmekten bilemiyorum o yuzden lazimlik aldim araba motifli kornali vs. Dikkat cekici olsun en azindan adaptasyon surecini korkmadan yasayabilmesi adina onu da oyuncak niyetine kullaniyor 😁 bezi sevmeyen bir oğlum var her alt acisimda alti pis veya temiz hemen kaciyor zaptedip tekrar bezleyene kadar bayagi zorlaniyorum kendisi de agliyor bezleniyor diye ( parantez icin belirtmek de isterim bu konuyu arastirdim bebegin tuvalet egitimi almasi icin gereken bir kac kral varmis kas gelisimi bezlenmek istemeyisi herşeyden once kendini hazir hissetmsi gbi )biraz bu konudan dolayi birazda dogum.sonrasi daha zor olabilir diye ve krese gondermeyi dusundugumden dolayi egitimi vermek istiyorum biraz once yedirdim ve hafif comelip ikindigini gorunce oglumu kucaklayim hemen klozete kostum ve oylece ilk defa kakamizi klozete yapmis olduk benim sizlerden ricam bu sureci rahat atlatmak icin veya bebegime bu konuda daha verimli olabilmek adina tecrublerinizi benimle paylasmaniz,bu sureci atlatmis veya su an bu asamada olan anneler varsa fikirlerinizi merak ediyorum 💕🙏