Ikrazumra19 Kizlar gece hicbirsey yoktu sabah kalkt8m su gitmiyor deliricem bir yardim ne kullanabilirim ya cok moralim bozuldu
Nurtalib Ikrazumra19 bi sey mi tıkadi acaba uzun bi sey bulup icine sokun hortum gibi sonra da lavaba acici yada kirac çözücü dökün illa ki faydasi olur
Didem11 Ikrazumra19 Bes gün önce benim başıma geldi. Resmen bütün lağım Taşnak üzereydi dolaptan bir aski elbise askısı ile deliği itekledim tuvalet kağıdı tikamisti ve birden akiverdi. Elbise askısı ile deliğe bakın biseymi tikamis..
lanadelmiyav simiyyy düşündüğün şey ne 😟 ay geçen bir klozet görseli gördüm. O gün bu gündür korka korka gidiyorum tuvalete, hızlıca hallediyorum işimi🙊 yeni fobim oldu resmen.
Huribod Yarım su bardağı bulaşık deterjanını dök üzerine 4 Kt kaynar su dökün işe yarıyor. ben açıcı denedım kaç kere hıc ıse yaramadı bunu yaptım açıldı olmazda bır kere daha deneyın işe yarıyor
Huribod Ikrazumra19 ne demek tıkandığını hissettığın zamanlar yaparsın ıns hiç tıkanmadan önlemiş olursun😇
Ikrazumra19 Didem11 ne garip ya geceden sabaha birde misafirim vardi duzeldi cok sukur iteledik.dediginiz gibi