Smyrna1121 Kızlar 2.ay aşımızı yaptık bugün tavsiyeleriniz var mı ateş olursa ne önerirsiniz çok huzursuz oluyor mu bebişler
_-annee Smyrna1121 canım biz aşımızı perşembe günü olduk çok şükür ateş falan olmadı ama o günden beri gündüz uykularımız 20 yada 25 dakika oldu aşının huzursuzluğundan mı yok sa nazar mı diyelim bilemedim 🥰
Ruzgarinannesiiii Smyrna1121 ateş düşürücü ver ateşi çıksa ya da huzursuz olsa ver ağrısını dindirir gece uyuturken de ver hiç bişi olmaz
Guley 2 ay aşısında bizde de ateş olmadı çok şükür ama o gün çok huzursuzdu uykusunda irkildi sürekli ama genel olarak iyi atlattık ateşi 38 geçmedikçe ateş düşürücü verme dedi ebe zaten ateside çıkmadı
Smyrna1121 Bahar2622 üç aşı yapılıyor bir kola iki de bacağa verem aşısı 5 li karma aşı bide pnömokok diye enfeksiyon için
Mchcey Bende haftaya cumartesi 2. Ay aşısını olucak çok korkuyorum hemen besleyebiliyor muyuz acaba çocuğu bide anne sütü alan bebeklerde ateş daha az görülüyormul doğru mu acaba
[silindi] Mchcey aşı sonrası katılarak ağladığı için hemen emzirdim ama bizim yinede ateşimiz 37.8e çıktı daha çıkmasını beklemedim açıkcası calpol yarım ölçek verdim.
Smyrna1121 Mchcey bir kola iki bacağa toplamda 3 aşı yapılıyor tavsiyem tek gitmeyin çok ağlıyor bebişler ve ardından hemen emzirdim anca öyle sakinleşti şimdilik ateş görünmüyor umarım olmaz
Sunshinemom Mchcey bizde hiç ateş olmadı.hemen besleyeblrsnz tabiki.bize 3 gün koluna su değmiycek demişti sadece.sadece anne sütü alıyor buarada onun etkisi varmıdr bilemem sizden duydum ilk :)
[silindi] Smyrna1121 dün olduk dünden beri ateşimiz var ve çok huzursuz. Calpol bulundurun evde yeter herkeste aynı şeyler olacak diye birşeyde yok yiğenimin hiç ateşi falan olmamıştı mesela
Bebegimm1 Smyrna1121 sadece uyku yapmisti durduk yere bebege ilac kullanmayin eger agrisi ve atesi 38 olursa kullanirsiniz ustunu inceltin cok sıkı giydirmeyin eviniz cok sicak olmasin baska bir seye gerek kalmiyr her bebege asi yan etki yapicak diye bir durum yok birakin vucut bagisiklik kazansin 😊
Bebegimm1 Smyrna1121 Ates hayatimizin her zamaninda var o yuzden sizin soguk kanli olmaniz panik yapmadan normal yolla dusurmeniz eger ates yuksekse ilac kullanmaniz gerekli dusmuyorsa hastaneye gitmeniz lazim siz gece de kalkip takip edin yanls bilgi vermim aşıdan sonra ates 3 gun icinde olabilir demisti hemsire siz yine sorun saglik ocagina