Msl- Kızım 40 günlük sabah akşam olmak üzere günde 2 kez mama desteği alıyor. Aptamil kullanıyordum bebelac’a geçmeyi düşünüyorum öneriyor musunuz ?
Arzu33 Msl- Ben bebelac kullandım cok gaz yapti doktorumuz evolvia gaz yapmaz dedi onu aldık kabız yapti sonra aptamil conformil e geçti k ve antikolik biberon aldik duzeldi biraz
Kumral5 Normal sari paketini kullaniyorum ama ben arada bir veriyorum bazen sütüm yetmediğinde yada acele bi isim olduğunda memnunum
Bebegimm1 Msl- 4.ayina kadr hipp kullandim sonra bebelac a gectim suan 11 aylk bi deneyin belki sizede iyi gelir
SEDANURRRR Msl- hipp combiotic yapmıyor normal hipp organik yapıyormuş ama sende alacaksan eğer combiotic olanını al sıfır gaz
Kumral5 Msl- yaşamadım ama benim bebegim gazli bi bebek degil ve mamayi cok kullanmiyorum fakat yillar once oglumda da ayni mamayi kullanmistim ozmn sütüm yoktu mama veriyordum gaz sorunu yasamamistim fakat bebktrn bebege degisebiliyor bu gaz durumu
MTA Doktor tavsiyesiyle bebelac gold kullandım doğduğundan beri kolik bebek, gayet memnunum kilo alımı da iyi.