Minikprenseees 3 ay 29 günlüğüz kilo alımı persentilde hep %25 lerde o yüzden dr ek gıdaya başlayalım dedi. Meyvelerin sularıyla ara öğünde vermeye başla dedi. Bu ayda başlayan var mı? Kilomuz 6100 boy 60 cm bu arada doğum kilosu 3400 idi
EzgiDuru Minikprenseees 4. Ayda basladim tadimlara ama kabak ile basladim meyveyi sonradan verdim meyveyi de pure yapip veya meyve emzigi ile verdim ama tadımlık verdim hala da ole cok yemiyor uc dort kasik falan
Ayaniz Minikprenseees aa aynıyız 😊31 ocakta mi dogum yaptınız? Benimde bebegimde 3 ay 29 günlük ve aynı siz gibi 3400 dogdu .. bizde daha ek gıda yok sadece mamayla besleniyor kg alımı iyi mamalar şişiriyor😖
Minikprenseees Ayaniz 30 ocakta doğum yaptım. Memeyi 1 aydır bıraktı sütüm azdı zaten yetmedi ama mama ağırlıklı olsa da minik duruyor benim kız. Sizin nasıl gelişimi hangi mama kullanıyorsun
Ayaniz Minikprenseees benim tek gögüs reddi oldugu için ilk aydan beri mama meme gidiyoruz. Suan gün içinde hep mama yiyor (sma optipro) sadece geceleri emziriyorum bir kere .. gelişimi güzel cok sükür ayda 1 kg aldı simdiye kadar ..