Eymenefe24 Güzel anneler merhaba bebeğim beni emmiyor ve mama ile besliyorum sütümüde sağıp veriyorum ama sürekli sık sık sağamıyorum günde ne kadar sütümü versem bebeğim için yeterli olur bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı
Haydinn Eymenefe24 bir işiniz mi var acaba sürekli sağamıyorsunuz birde bebek ne kadarlık eğer küçükse zaten 2 saatte bir beslenmesi lazım bi öğün süt sağıp verin bi öğün mama aradada özellikle uyku halindeyken göğsünüzü verin belki emer 🌸
Eymenefe24 Haydinn ya işim şu şekilde bi uyutuyorum ywmek yapıyorum bi uyutuyorum ev toplama feln derken öyle oluyo bebeğimde 47 günlük memeyi hiç bi şekilde almıyo
Haydinn Eymenefe24 O zaman faZla sağıp buzdolobanın altına atın 3 gün ömrü var benmari usulü ısıtıp verirsiniz anne sütü fazla alsın daha iyi 🌸
Eymenefe24 Hatice004 ya sezeryan olduğu için başta sütüm gelmedi doktorda mama takviyesi yap dedi doğduktan 1 hafta sonra emmeye başladı 1 buçuk hafta felan emdi göğsüm yara oldu sonra emmeyi bıraktı ama açlıktan çok ağlıyodu kaşıla verdiğim mamaya kanmadı biberonla mama vermeye başladım bi daha da göğsümü ağzına dahi almadı
Hatice004 Eymenefe24 biberon kolayına geldiği için meme emerek yorulmk istemiyor senn biberonu birakman lazım
Eymenefe24 Haydinn bende onu çok istiyorm ama sanırsam artık sütümde azalıyo gibi önce biberonu doldurabliyodum şmdi dolduramıyorun
Haydinn Eymenefe24 bebeğin iz ne kadarlık ben de sağsam çok çıkmaz 4 ay 11 günlük kızım ama emzirirken fışkırıyor sağarken damla damla