Narenur Kizlar 2 gün sonra çok yakın bı kız arkadaşımın doğum günü var. Ne alacağımı bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim. Bu arada benim doğum günümde o bana teraryum aldı.
Cgdmltr93 Narenur parfüm alın. Bekarsa çeyiz için bişeyler alabilirsiniz. Güzel bi saat olur çanta olur.
Brfn Narenur kişiye özel isimli fincanlar yaptırılıyor böyle bişey yaptırabilirsiniz kahve seven biriyse
MiniPapatya Narenur eğer çeyiz yapıyorsa bende nevresim takımı alabilirsin. Ben çok sevinirdim. Ama şu an kullansın istiyorsan güzel bir parfüm olabilir.
Se26es Narenur parfüm , canta veya trendyolda guzel cuzdanlar var onlardan alabilirsiniz bedenini biliyosaniz sweat elbise falan 😂
Cgdmltr93 Narenur Türk kahvesi fincanı olur. Karemikanın 2 kişilik kalpli kahvaltı seti var çok güzel o olur.
Narenur Cgdmltr93 Aslinda çiçek sepetinden filan seçeyim diyorum iki gün kaldı çünkü. Dışarı çıkıp zaten bişey alamam kızım var. Netten sipariş versem kaç günde gelir tek çare çiçek sepeti kalıyo.
Bulutbey Narenur çalışan biriyse ve kahveyi seviyorsa starbucks ya da Stanley marka termos alabilirsiniz.
Brfn Narenur story atmak moda ya 🤣 belki hoşuna gider.. ayrıca çok çeşitleri var bu fincanların yanında çerçevesi olan kupalı şekilde kaşıklı olan.. tabi siz daha iyi taniyosunuz arkadaşınızı benimki fikir sadece
Narenur Se26es şimdi çiçek sepetinde gördüm şal kolye cüzdan ve kupa set yapmışlar öyle bişey mi alsam
KucukAdamm Yakın arkadaşıma fotoğraf aşmak için pano alıp , ikimizin fotolariyla doldurup vermiştim yıllar önce 😅 yanına da bir parfüm ve güzel bı şiir kitabı eklemiştim.
Narenur KucukAdamm yakın arkadaşım ama sayılır birlikte olduğumuz fotolar 😂 bunu yapmam resmen imkansız 😂
Kereminannesiii Narenur güzel bir pasta takımı alabilirsiniz. Fincan seti alabilirsiniz. Baharatlık alabilirsiniz
Winner Sihirli bardak alabilirsiniz. İkinizin fotoğrafını bastırın, yan yana çekilmiş varsa. fotoğrafcılarda yapıyolar. Yanına da bir parfüm.
Tortilla_ Narenur Kullanabileceği bir parfüm seti olabilir. İndirim de Hummel marka ayakkabılar vardı en son. Bedenine göre Trendyomilla dan elbise olabilir.