Aselinannesi0655 Kızlar bebeğim sekiz aylık bugün ilk doz menenjit aşısını yaptırdım beni neler bekliyor ateşi olur mu
ikizlerinannesi2985 Aselinannesi0655 benim 2 bebeğimde de 2 gün biraz ateş yaptı😕 ilk gün huysuzluk oldu. Bacakları şişti biraz. Çok ciddi sorun yaşamadık ama
baturalpim Aselinannesi0655 ilk dozu 3 aylikken yaptirdik hicn sorun yasamadik 3 dozubda da menenjitin ates olmadi. Ama agir binasi oldugu icin sadece bu asida doktorumuz calpol veriyodu yapmadan once
Omertugra20 Aselinannesi0655 doktor vurdugu an orda fitil atıyor eve gelincedr 6 saat arayla 2 fitil attırdı bize 3 dozu tamamladık 3ündede hiç bir sorun yaşamadım çok şükür
Kk41 Aselinannesi0655 buz tutmayın hiç öyle birsey demediler bize. Biraz şişlik oldu ellemedik bi kaç güne geçti. Ateşi 38 olmustu eklem yerlerine ıslak bez koydum öyle inmişti. 38 den yükselmeye devam ederse calpol verecektim . Gece yükselmişti kontrol edin ara sıra.
FistikliLokumum Aselinannesi0655 buz tutabilirsiniz ası olan bölgeye buz kalıbını bi tülbente sarın ve dokun cek dokun cek seklinde 2 3 dakika kadar yapın bacaktaki sisligi alır. Ası oldugu gün gün boyu 2 3 defa aralıklarla tekrarlayın Bizde hix ates olmadı bexseroda ve biz 3 ve 5.ayda yaptırdık 2 doz
Aselinannesi0655 Danerys canım doktorumuz tarihleri öyle belirledi. 8 10 ve 20. Ayda bexsero . 20. Ayda yine nimenrix yaptırcam
Tugce Aselinannesi0655 ilk dozu 3 aylık olduk. Cimcikleniyor gibi hiç durmadan ağladı ilk gün. 2 kez 6 saat arayla calpol verdik 37 santigrattan yukarısını görmedik şükür. 2. Güne bir şeyi kalmadı