drnerkn Merhaba bebeğiö bugün 2 aylık oldu foğfugu ilk günden itibaren okadar çok ve yaglı sütüm geliyorduki hersey cok yolundaydı buzluga stokluyordum fazlasını hiç mama almadı.2 gündür birden sütüm cok azaldı memelerim bomboş resmen kızım emdikten sonra hala sütüm oldugu için sagardım devamını onda bişe prtalama 100 ml daha süt cıkardı makinede suan kızım emmeden 60 ml yi zor cıkarıyorum :( oda 4 saatte falan anca birikiyor stresim yok yeme içmemde degısıklık yok kompostolar hurmalar su zaten kusana kadar içiyorum ama yok yine artar mı sütüm yoksa bu kesilmeye baslaması mı demek azalması çok üzgünüm
HilalAksoy2311 drnerkn bende şuan öyleyim.Sol göğsümde sütüm azalmış bildiği için emmek İstemiyor kandırarak veriyorum iki üç dakika çekiyor napıcam bilmiyorum 🥺
Elvinn64 Göğüsler terbiye olduktan sonra sagmayla süt pek çıkmıyor. Bebeğinizin yeteri kadar çişli bezi varsa kilo alımı iyiyse sorun yoktur. Sagmayla çıkan süt miktarı ile bebeğin emerken ki süt miktarı çok farklıdır. Çalışma durumunuz yoksa sağmayin.
SSMU Babyerva bende de ise yaradi bu ama cabucak bitiyor solgarin urunu var onu deneyim dedim birde daha pahali ama ayni hesaba denk geliyor
Aysegulmina Prensesbella mrb adet olmasanda adet döneminde yine azalirmi acaba kizim 6.5 aylik ara ara azalma bendede oluyor
momofa Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Oğlum 4 aylık. Terbiye mi oldular, azaldı mu kafayı yiyeceğim. Hiçbit nedeni de yok. Adet olmadım, stres olmadım.
ftmgz momofa terbiye olmuşturçişli bez sayınız iyiyse benim de öyle oldu sağıyorum gelmıyor ama beslenmesi iyi
momofa HilalAksoy2311 çok sinir bozucu, neden böyle oluyor? Terbiye mi oldular diyorum sonra çok iyimser bir yaklaşım gibi geliyor.
momofa drnerkn iletişimde kalalım bu konuda. Ben de çok üzülüyorum. Değişen bir şey yok ama süt azaldı.
drnerkn momofa kalalım heesey aynı yediğim içtiği gercekteb cocugun suratına fışkırır sagmadan 3 saat geciremezdin öeşme gibi akardı 2 günde noldu anlamıyorum çok korkutorym
merve2681 drnerkn solgar brewer’s yeast with 12 vitamini içinde bira mayası olduğu için çok süt arttırdığını söylüyorlar trendyolda yoru alrı da hep süt arttırıdğına dair. Trendyolda daha pahalı eczanelerde daha uygun ama eczanelerde depodan getirtiyor siparişle stokta ellerinde olmuyor
Prensesbella drnerkn görmüyorsunuz ama hormonlar hala aktif o yüzden gününüz geldiği vakit göğüslerini yumuşuyor ve sütünüz azalıyor 2 veya 3 gün içinde de düzeliyor.