Deleted0979 Günaydın bebegim bugün 4 aylık oldu ve ben artık zayıflamak istiyorum Şu türk kahvesi ve tarçın yapıyorlar günde kaç kere hangi satte içiliyor bilen varsa yardım edebilirmi😍
Sonsuzmutluluk Deleted0979 Emziriyorsanız sütünüz etkilenebilir diyet yaparsanız kalitesi düşebilir biraz daha erteleyin yada diyetisyen eşliğinde başlayın ama 6. Aydan önce diyet sütü etkiliyor diye biliyorum
Mom544154 Deleted0979 cnm tarçınlı kahveyi bilmiyorum ama bol su içerek abur cubır ekmek tatlıyı hamur işini meyveyi keserek. 72 den 55 e düştüm ben
Toprakseyran Deleted0979 bende karar verdim ama sadece karar verdim yani uygulama aşamasına geçemiyoruz bir türlü 🤣😂🤣
mummy Mom544154 tebrik ederim harikasınız bu süreçte bebeğiniz kaç aylıktı emziriyor muydunuz neler yediniz fikir verebilir misiniz
Mom544154 mummy emmiyordu. Sağlıklı beslenerek et tavuk sebze ağırlıklı beslenerek verdim. Akşam yediden sonra sadece su içiyordum
sibelrx mummy MerveAkty sut bebekte gaz yapiyomus 6 aydan sonra tatlilarla birlikte veya baska biseye katarak yiyin diyolar
MerveAkty Deleted0979 benim bildiğim tarcinli süt akşamüstü 4 5 gibi içiliyor bide yatmadan 2 saat önce. Tarçınlı kahve ise yatmadan önce
annesininaslanii Ahahah bende 2 gün önce başladım diyete kestim her şeyi dün misafirliğe gittim dayanamadım yedim 😂
Eylulunannesiiii Deleted0979 1.5 ayda 60 a düştüm. Sonra taşınma işlerim oldu dikkat edemedim. 1 haftadır tekrar başladım şu an 58 kiloyum.