Yakamoz__00 Gece sık uyanmayı nasıl önleyebilirim bebeğim 1 saate uyanır meme alır ağzına ac olmasa da heri uyur..sonra 1 saat sonra yine. Sallarım 15 dk geri uyur sonra 1 saate yine uyanır. Bari 2 3 saat uyusun ya..siz nasıl çözüm buldunuz
anneyimm82 Yakamoz__00 ya benim bebeğim 2 ay 20 günlük bir hafta önceye kdr gece iki kere kalkardı şimdi 3 den sonra her saat kalkıyor emip uyuyor 6 dan sonra da uyumuyor. Neden böyle oldu birden
Birkizbirerkekannesiyim Memeden kesme sart valla egerki 15ayi gectiyse ,hem cocuk rahtloyor hem anne hamile olmasam belki devam edicektim bende,fakat iyiki kesdim diyorum,hem cocuk geceleri uyuyor hem anne.
Bpoyraz54 Yakamoz__00 1 yaşındayız ve ben bir senedir 3 saat aralıksız uyuduğumu hatırlamıyorum artık bazen çileden çıkıyorum ayni zamanda bide çalışıyorum
Moonlightttt Benim bebeğim de öyle. Uyku eğitimi vermek gerekiyor ki uyandığında memeye ihtiyaç duymadan geri kendi kendine uyusun. Yapabilirseniz yapın tek çözüm bu anladığım kadarıyla
dlkdyglu Biz de durum aynı bir uzman dan uyku eğitimi almak istiyorum ama eşim çok istekli değil bu konuda ondan dolayı kendim vermeye çalışıyorum ama yine de olmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım zombiden beter oldum 😢☺️
Yakamoz__00 dlkdyglu bebekler kendi başlarına sakinkesemezler.. biz kendi kendine uymayı onlara öğrenilmiş çaresizlikle öğretiriz. Bebek anne memesinde sakinleşmek istiyir ama biz onu beşiğinde uyumaya zorladigmiz için orda duruyor..tam açıklayamadım da bebegin doğasına aykırı deniyor uyku eğitimi için. Sonsuza kadar emmek istemeyecek sallanmak istemeyecek illa ki bir gün birkaicam tarzı
dlkdyglu Yakamoz__00 anladım anlatmak istediğinizi ama uyuması da gerekiyor onun sağlığı ve gelişimi için aslında gerçekten ne yapacağız bilemedim