Aylindmr Kızlar bebeğim 3 haftadır düzensiz aralıklarla ateşleniyor. Bu süreçte Bazen 3-4 gün arayla bazen 1 gün arayla bu süreç 3 haftadır devam ediyor. Ateş 37.5-38.3 aralığında genellikle ve ateş dışı başka herhangi bir belirti yok. Doktor önemli bir şey gözükmüyor dedi(Online). Aynı zamanda bu süreçte alt iki dişi çıktı fakat yine de bana tuhaf geliyor bizzat muayeneye gideceğiz artık ama öncesinde böyle bir şey yaşayan var mı sormak istedim. (Özellikle akşam ve gece daha yüksek oluyor)
Adababy Aylindmr ay bizde öyle geçen hafta pazartesi günü kusma ile başladı sonrasında ateş. Doktora götürdüm üşütmüş dedi kan ve idrar temiz çıktı o günü ateşi kesildi bu pazartesi gece hastaneye gittik gripti hava alsın dedik hava verildi eve geldil çocuk ateşlendi 39.7 i gördüm hemen ılık suya soktum düşmedi tekrar ılık su yaptım soğuk bi odaya götürdüm 1 saat bekledim birz düştü sonra yattığım odanın peteğini kapadım sabahına bişeyi kalmadı çok şükğr
Ankakusu35 Aylindmr üç hafta gerçekten uzun bir süre iyi durabilmişsiniz benim kızımın üç gün ateşi sürdü bende diş sandım ara ara sizin ölçülerdeydi diş ateşi üç gün sürermiş çünkü 4. Gün doktora koştuk ve enfeksiyon çıktı
Aysnndoruk Cnm takıp etsene emzirdiginde düşüyorsa önemli bisey yok benim oglumda diş doneminde öyle ara ara anlamsiz atesi cikar emziririm düşer hemen
Aylindmr Aysnndoruk ya genelde gündüzleri olmuyor gece ya da akşam üzeri biraz artıyor bu ara sürekli de emziriyorum aslında antikor olsun diye 😔
Fitifiti Nasıl yani çocuk 3 haftadır ateşli ve doktoru muayeneye çağırmadı mı? Online olarak mı takip ediyor sadece? 3. günden sonra ateş değerlendirilmeli. Kan,idrar tetkik yapılmalı. Belki de enfeksiyon var? 3 hafta çok uzun bir süre. Yazık yavrucağa
Aylindmr Fitifiti 38.3 üstüne çıkmayan ve arada olup kaybolan bir ateş evet çağırmadı başta. Siz de doktorsunuz galiba bu kadar net konuştuğunuza göre
Fitifiti Aylindmr Rahatlığınız müthiş. Post açtınız,yanıtlandınız. Bildiğiniz yolda devam edin o halde🤷🏻♀️
BurcuKucuk Aylindmr bunun için doktor olmaya gerek yok. Her insan bilir 3 haftanın ateş için çok uzun bir süre olduğunu. Doktorlar bile der 3 günden üzün sürerse tekrar gelin diye.
Aylindmr BurcuKucuk Fitifiti 1.Süregelen, sürekli olan ve 38.5 üstüne çıkan ateş hiç olmadı. Bir gün olup 4 gün hiç olmadı mesela o şekilde uzun uzun üst üste olmadı. Bu süreçte 2 diş arka arkaya çıkardı ve doktor bununla ilgili olabileceğini söyledi. Görev nedeniyle Bulunduğumuz ülkede sağlık şartlarına güvenmiyoruz çok zorda kalmadıkça kendi ülkemizdeki gibi hemen başvurma durumumuz olmuyor ve Online olarak Türkiye’deki doktorumuzla konuştuğumuz İçin birebir kendisinin görmesi mümkün olmadı bu sebeple hastaneye gitme işimiz gecikti. Zaten tüm bunlara rağmen post açtığmın ertesi günü gibi kan idrar tüm tahlilleri yaptırdık ve sonuçlarını görüştük. bu süreçte elimizde olmayan imkanlar dahilinde de olsa hastaneye hemen gidememek çaresiz hissetmek sürekli tetikte olmak ciddi anlamda yıpratıcıyken durumu bilmeyen iki insanın klavye üzerinden anneliğimi eleştirmesi rahat rahat konuşması son derece üzücü. Biz en büyük kötülüğü hep birbirimize yapıyoruz. Lütfen karşı tarafı üzeceğini ya da yıpratacağını düşündüğünüz yorumları yaparken biraz daha düşünceli olun. İyi geceler hanımlar