Sutmuhendisi Yagmur16__ ne zaman doğum yaptın sadece emziriyor musun mama veriyor musun sana bunu 1 yaşında bebeği olup buzluğuna süt biriktiren aynı zamanda sağıp kolik olup emmediği zaman biberonla verem anne olarak soruyorum çoook emek verdim çünkü 😇🥲🥲
Sutmuhendisi Temmuz2021 61arzu Yagmur16__ direk postun sahibi ile konuşmaktayım şu an gerçekten pek fırsat bulamadım inşallah özelden yazın kaç aylık meme reddi varsa biraz zor önce emzirme danışmanı bulsanız olabilir emmedikçe sağımda artmaz çünkü onun dışında kaç aylık bebiş bir de ne kullandınız gibi şeyler olursa dönmeye çalışacağım inşallah esiladerininannesi
Yagmur16__ Sutmuhendisi tavsiyeleri kesinlikle dinlemek isteriz 55 günlük bebeğim önceleri daha az süte ihtiyacı varken şuan daha fazla 2.aydan sonra sütünüz arttı mı?
61arzu Sutmuhendisi ozaman bende istiyorum bebeğime daha fazla süt vermek premütere dogduk 15 gün küvezde kaldı sütüm yoktu şimdi yeni yenş geliyor amam agırkıklı olarak anne sütü vermek istiyorum daha sağlıklı daha vitaminli süt vermek istiyorum bebeğime
Yagmur16__ Yagmur16__ ne yediniz ne içtiniz takviye ne aldınız sağma yaptınız mı bunları söyleseniz ?
Sutmuhendisi NisTug Elifffdk Yagmur16__ şarjım çok az çok şey denedim ürün kullandım sağma mochi de var uzun olduğu için söyledim bir ara bu posta kalın madem yazacağım inşallah unutturmayın birine numaramı verdim bekliyorum ararsa şu an müsaitim emziren herkesin yanındayımmmm :)