Darlinggirl Merhabalar.. 14 aylık kızım balgamdan uyuyamıyor:( dalıyor geri uyanıyor.. boğulacak gibi oluyor nefes alamıyor. Soğan kranfil koydum odasına, buhar denedim. Serum fizyolojik yaptık ama açılmadı hala.. başka ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler
Pasannesi Darlinggirl dr götürün derim öksürük şiddetliyse bizde öyle oldu götürdük broşnit baslngıcı dedndi suab tedavi oluyoruz
75kinalikuzu Darlinggirl balgam sökücü alın çocuğun ciğerlerine iner bronşit olur allah korusun öyle kürlere.de inanmayın her çocuğa yaramıyor
Adaababy Darlinggirl bizde aynı sıkıntı vardı salgın varmış ciğerlere inmeden antibiyotik kullan dedi öyle yaptık iyi çok şükür Smdi
Ogullarinaasikanne Darlinggirl canim 2 aydir ayni sekilde 2 oğlumda. Neler yaptim neler. Yazayim belki size şifa olur. Kara turp derler bizde. Onu oydum kabak oyar gibi. İcine yarisina kadar bal ve 1 cay kasigi zencefil koydum 1 gece beklettim sabah verdim o sulanıyor zaten. Kozalak surubu almistim ondan veriyorum. Tereyağ pekmez verdim. Ilık pekmez verdim. Cevizi kirinca icinden cikan zar varya 5-6 tanesini yarim cay bardagi suda kaynattim icine pekmez katip icirdim. Öksürük dalında resmen doktora yaptim su 2 ayda müthiş bir salgin var her cocuk öksürük
Darlinggirl Pasannesi dün götürdük ateş için dün balgamı yoktu.. antibiyotik başladık bugün balgam çoğaldı. Antibiyotik mi acaba çoğalttı
Darlinggirl Adaababy bizde bugün başladık antibiyotiğe daha fazla balgam oluştu. Sizdede öyle bir etki yaptımı?
Balkupum2505 Darlinggirl ayni durumu 1 hafta yasadik 17 aylik oglum 3 gün gece gunduz tıkandı elma kabugunu kalın soyarak 10 dakika kaynatın sabh aksam verin rahatlatiyo birde tereyagini ısıtıp üstüne oekmez atip biraz ısıtın icirin ben faydasini gördüm cok gecmis olsun