Yagmur1 Piyanolu oyun halısını alıpta memnun kalan var mı almayı düşünüyorum da oğlum 3 aylık ilgisini çeker mi ki
Serap5252 Yagmur1 2 . AYDA aldık çok memnum 7 aylık oldu piyanoyu çıkardık onla yerde oynuyor çıngıraklarlada aynı çıkardım seviyor .
Elifmustafa Ben aldım Canım memnun kaldım ama benm kızım 4,5 aylıkkn güzel oynmaya basladı onda önceleri 2 dk sonra durmazdı ağlardı şu an 6. Ayına yaklaştı baya oynuyo
NeriTugba Yagmur1 bende yeni aldım oyuncakları ve piyanosu cidden güzel fakat halısı çok küçük geldi keşke biraz daha büyük olsaydı. Fisher Price aldım ben ama işte dediğim gibi halı sıkıntı 🙄
Serap5252 Yagmur1 babies giddigiiyordan set şeklinde olanlardan içinde top zeka küpü kovalar falanda vardı
Elifmustafa Kanz aldım ben hepsi burada dan uygundu fiyatı . arkadasım ficher price aldı onu cok begenmıstım ama bana pahalı geldi fiyatı
Liz28 Ben kızıma 2 aylıkken koymaya başladım piyanolu vurdukça ses çıktıkça daha cok vuruyordu üsteki oyuncaklara vuruyordu bence başlayın cok iyi zaman geçiriyor tek basına bırakıyorum oynuyor