Nur64 Merhaba kızlar oğlum bu ayin 18′inde 17 aylık olucak 6.18 aylik emzik kullaniyor eskidi değiştirmek istedim eşim 18+ay olarak emzik almış biraz büyük duruyor ve oğlum almiyor ağzına eski emzigini emmek istiyor buyuk gelmiş olabilirmi
Mucizemm344 Nur64 canım senin konunla alakası yok ama nasıl alıştırdın emziği benimki almıyor.53 günlük
Mom4565 Nur64 ben yine yazcam yine saldircaklar bana 😂🙈düşünün ki bebeğiniz 1 buçuk yaşına kadar emdi sizi dogdugundan itibaren göğsünüzün ucu aynı demi bebeğiniz büyüdükçe göğsünüzün ucu da büyümedi yani bebeğiniz 0-6 emziki sürekli emebilir degistirmenize gerek yok sadece emzik yenileye bilirsiniz 😊
-Gizem- Nur64 olabilir daha sonra tekrar denersiniz eskisini verin. Benim bebeğim de başta büyük diye almamıştı 1-2 haftaya alıştı
hemsireanne34 Mucizemm344 benimkide almıyordu öğürüyordu yılmadım zorlamadan gittim geldim verdim üstüne sütüümü damlattım verdim bir hafta sonra aldı ara ara ver
hemsireanne34 Mom4565 saldırmak gibi görme şöyle düşün emziğin emilecek kısmı değişmiyor dış kısım büyüyor mesela hiç bebeğinin emziğini kendi ağzına taktın mı ağzında tutmaya çalışmakta zorlanırsın çünkü küçük gelir
Nur64 hemsireanne34 geceleri emiyor gunduzleri gordumu emmek istemiyor zorladim uzerine düştüm renkleri farkli eski emzigini gordumu hemen alip emiyor yeni aldigimizi emmiyor rengini gorunce atiyor vermeye çalıştığımda oğuruyor
hemsireanne34 hemsireanne34 fakat bu şu demek değil bebeğim 6 aylık oldu artık 6-18 kullanmalı diye bence 15 aylıkta falan 6-18 e geçilebilir
Nur64 Zlm Cok çaba verdim bırakmadı heleki Uyumak istediginde onla uyuyor onsuz uyumuyor emzik ucu kestim agladi durmadi cok sabrettim vazgecmedi tekrar denemeye çalışacağım umarim ins bu sefer bırakır
Babybloom Nur64 emzik boyu değiştirirken hep sorun çıkarıyorlar. Bence bunu bi şans olarak kullanıneski ezikleri kaldırın ortadan ya da uçlarını kesin, ya bu emziği emeceksin yada emziksiz uyuyacaksın başka yok diyin. Belki bırakır