Emime …Merhaba arkadaşlar size bi sorum olucaktı Ben 26 ağustos doğum yaptım Yaklaşık 50 gün kanamam oldu Ondan sonra hic adet olmadım Ilişki korunmalı yaşıyorum Hamile kalmış olabilir miyim
Caglarass Emime Neden böyle düşündün ki. Korunuyomuşsun zaten, korunurken kalanlar da var ama sen adet olmamışsın daha ihtimal yoktur bence 🤗
Mucizem_06 Caglarass bir ebe arkadaşım demiştik adet olmayınca da yumurtlama olabiliyormuş çok sasrmstim böyle hamile kalan çok olmuş ha büyük ihtimalle adet duzensizligidir yeni doğum yaptığı için ama bu tür şeyler çok olmuş
tombikdonerkankasiiskender Süt koruyor zannedip adet görmeden hamile kalan kadın çok, şüpheniz varsa en iyisi test yapıp rahatlamanız. Doğum yaptıktan sonra 1 seneye kadar adet görmemek de normal bu arada
Dga Emime ben de 40 ıma kadar kanama oldu bebeğim 4 aylık hala regl olmadım sadece anne sütü ile besleniyo
Asenana Emime regl olmadığın için korkuyorsan emzirme döneminde düzensizlik olması normal, eğer kaza felan olmadıysa korkma boşuna
Emime Asenana olmadi canım ama yarın yinede bi test yaparım iki cocuk benim için yeterli alah isteyen erkeze nasip etsin