Yseliminannesi Bebeğim uykusunda sankı etinden et kesmişsin gıbı ağlayarak uyanıyor benım gıbı bu durumu yaşayan varmı?
Tosbik3056 Yseliminannesi var canım diş dönemi oluyor gaz dönemi oluyor atak dönemi oluyor nazar oluyor bol dua da oku
Aozlemb Yseliminannesi aynıyız cnm 4 aylık ama altını açıyorum o an bakıyorum idrar yapıyor yani idrar yaparken yanma oluyor demekki enfeksiyon var hastaneye goturecegim
Yseliminannesi Mucizemm344 üstünü değiştırırken ağlıyorsa bi sebebi var benımkı uykuda iken ağlayınca neden olduğunu anlayamıyorum bazen iş yapıyorum mutfaktan falan bi başlıyor bağırarak ağlamaya bişey oldu korkup yanına koşuyorum bişey mi oldu dıye 😪
Mucizemm344 Yseliminannesi canım birşeyi yok ki şükür.Doktora yeni gittik dün kontrolleri vs yapıldı doktorada söyledim baktı problem yok ama ağlıyor
Yseliminannesi Mucizemm344 Allah ım da korusun inş benim ilk çocuk ya çok endişe edıyorum belki de acemilik 🥰
Yseliminannesi Aozlemb ben enfeksiyon fan dolayı 23 gün yattı hastanede şuan da yok çok şükür İnş şifa bulur yatırmazlar 🤲