Sucukluyumurta11 Kızlar aklımdayken bunuda sorayım. Nerede nekadara yaptırdınız. Ben bir kaç yere sordumda çok fiyat istiyorlar😒
kumsalimmm Sucukluyumurta11 fotografciannenahide ile hamile ve Yenidoğan çekimi yaptım çok memnun kaldık eğer İstanbul’daysanız instagramdan bakabilirsiniz fiyatları da biraz daha uygundu
Bal-Kaymak Sucukluyumurta11 400tlydi sanırım. Bursa’da yaşıyorum ama ben memnun kalmadım. 3 konsept 1 aile çekimi 30 poz baskı ve dijitallerin tamamı şeklindeydi paket. 4 ay önce yaptırdım. Baskı olacak fotolarda photoshop yapılacak dedi . Gelen fotolarda sadece ışık oynaması var. Bebeğin nesini düzeltecek zaten bebek diyoruz ama benim oğlum emeklemekten dizleri kapkaraydı. Onları bile düzeltmemiş. Sonra telafi etmeye çalıştı ama bu konuda bilgisi yoktu anlaşılan. Ayrıca huysuz bir bebeğiniz varsa hiç girişmeyin yaş çekimine. Benim oğlum çekim boyu ağladı. Konseptin birinde hele yerinde durmadı hep kucağa gelmek istedi. Bu yüzden çekim baştan savma oldu. Güzel çıkan fotolar var ama onlarda da dizleri kapkara 🤦🏼♀️ ben photoshopu mesleğim gereği iyi derecede kullanıyorum ama evlendiğinde beri çalışmıyorum evdeki bilgisayarımda yok program bende yapamadım o yüzden.
irva Sucukluyumurta11 900 tl’ye yaptırıcam.Stüdyoda değil evde olacak çekim.Konseptleri eve getirip kurucaklar.
Serraacaa Ben kendim yaptım yasak zamnıydı, bende konsept ayarladım aksesuarlarını yaptım tamamıyla kendime ait oldu hatta makineyle çekmedim iPhone 11 le çektim gayet net stüdyo çekimi gibi oldular