Gkyz12_ Merhaba bebegim 2 ay 6 günlük gündüz uykumuz hiç yok uyusa da yarım saat önce acaba bebeğimin bi sorunumu var sizinkilerle mi böyle nasıl uyku düzenini sağlayabilirim
Dorukcum Gkyz12_ geceleri uyuyor mu peki benimkide 2 ay 1 günlük gündüz aynen toplasan yarım saat uyuyor gece 11 de uyuyor sabaha kadar sadece emmek için uyanıyor sanırım 2. Ay atağı bu 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Umayumayumay Gkyz12_ biz bugun 6da kalktık ve hala uyanığız. Gözümüzde de bir damla uyku yok ve beynim durdu yine yorgunluktan. Uyumayan çocuk mu allahım 😵😵😵😵😵
ozdmrgmz Gkyz12_ biz de 2 aylığız gündüz kendi başına uyumuyor uyumayınca da huysuzlanıyo diye kucağımda uyutuyorum, ya da yanında yatıyorum. O şekilde 2 saat uyuyo başka türlü uyumuyor. Gece de sadece emmek için uyanıyo.
Gyed Dorukcum bizde 33 günlüğüz geceleri uyumuyor gunduzleride banyo yaparsa 1 saat uyuyor o kadar hep miz miz ağlama modunda geceleri de çok uyumuyor siz de boylemiydiniz
Gkyz12_ Dorukcum iki defa kalkıyodı sabah 5-6 gibi uyanıyodu şimdi gecede sürekli uyanıyo ve emmek istiyo
Gkyz12_ Gyed bizim gece uykumuz iyiydi şimdi oda bozuldu sürekli emmek istiyo sürekli kucakta çok yorucu
MotherOfTheSun Allah kolaylık versin bende geçtim o dönemlerden büyüme atağı olabilir hala uyku denince psikolojim bozuluyor diş çıkarma dönemine hazırlanmam lazım kafamı