ahumelisasMom sevgili hanımlar dostlar nasıl gidecek bu göbek🥲 korse kullandım ama yine kaldı ne yapmak lazım?
Balin_annesi ahumelisasMom ben gülünce karnım benden ayrı Bi parça gibi. O da ayrı gülüyor durduramiyorum🤣🤣
zsila ahumelisasMom bu yazdığını 2.gofretimi yiyerek okuyorum🤣 amacım göbeğimin üstüne gobek koymak 😂
ahumelisasMom AlinAda sanki spor şart gibi haklisin evde yaptım bir iki sonra yoruldum kalkıp bir seyler yedim
Tosbikgiller19 Balin_annesi bekarken amcamn esiyle dalga gecerdim (3 cocuk annesi ). Menekşe yenge sen gülerken göbeğin de hopluyor derdim . İkizlerle beraber o dalga gectigim göbeğim kaldi benle 🤭😃
ahumelisasMom Balin_annesi rabbim hayırlı sağlıklı eylesin evlatlarımızı tabii 🙏🏻 yine de o göbek gitseydi…
Balin_annesi ahumelisasMom Amin. Gider insallah çok ta şey yapmamak lazim🤣 ben mesela bugün tayt giydim karnımı falan hep sıktı. Eşim diyoki senin göbeğin gitmiş. Ben zaten zayıftım sen farkında değildin dedim. Akşam çıkardım pijama giydim tekrar Bi sallandı ortaya çıktı ahaha🤣🤣
QueenMommm Balin_annesi 😂 benim hoşuma gidiyo eşime diyorum bak bak göbeğim sallanıyor diye ikimiz beraber gülüyoruz 😂
ahumelisasMom zsila supersin bende bi guzel tatlıyla cay ictim yatakta göbegim yana düsünce aklıma vurdu😂😂
ahumelisasMom QueenMommm 😂😂 valla agzınızın tadı bozulmasın artık elimizden bir sey gelmiyor mecbur gülcez😂
Balin_annesi QueenMommm anlayışlı adam valla. Helal olsun bizimkinin anlayışı da hem çocuk dogur hem fiziğin aynı kalsın.😡 kendi göbeğini görsen valla bugün yarın doğurur dersin 🤣🤣
Seymaemre-asya34 Kaç aylık oldunuz da gitmedi bananda doktor 40 gün sonra tak dedi şuan gobekkiyum gider herhelde 56 kiloyum
ahumelisasMom Seymaemre-asya34 ben 20-25 gün sonra taktım korse kullandım biraz iyiydi sonra biraz bıraktım suan 5 aylık olcaz biraz var ayaktayken iyi de oturunca fenalık geliyor😂
zsila ahumelisasMom yazın 12 kilo verdim, ama o gobek gitmeyince bıraktım bende. Kilo veriyorum gobek duruyor,verdiğim kilo nerden gidiyor anlamıyorum 🤣🤣