Yaseminkoltuk24 2 yaşında oğlum var ya hiç bir şey yemiyo hiç bir şey sinirden ağlıycam neredeyse, var mı böyle olan ya nasıl yaşıyo anlamıyorum aç aç
Elmaliseker Yaseminkoltuk24 benmki dogustan istahsz hep red turlu seyker deneedm ilaclar yontemler ama istemiorsa hayir diosa asla bi lokma ydremiorm
Hsynalp Yaseminkoltuk24 o kadar sinir oluyorum ki yemediği için o takviye bu takviye 1 hafta etkili oluyor yiyor sonra yok dediğiniz gibi bende artık yemek yersen şunu yaparız bunu yaparız her öğüne bir ödül koydum yapmam aç kalsın derdim ama canıma tak etti
cocomelon Yaseminkoltuk24 bugun akşam tarhana çorbası içti bi tek aylardır akşam yemeği yok makarna Oda canı isterse köfte tavuk sebze aslaaaaa ama çorba içirebilihorum bi şekilde Allah yardımcımız olsun
fistikli_gaymakli_baklava Yaseminkoltuk24 Bizde dokuz buçuk ayligiz ama 1 gündür bizde de durum aynı kesinlikle bişi yemio hasta dedim 10 gündür bişi sunmadim ama bugün deneyelim dedik yine aynı dönemsel die düşünmek istiorum geçer die sizin de belki donemseldir birde eğer zorla yedirdiyseniz hep 2 yasindakiler inada bindirip red ediomus
Yaseminkoltuk24 Elmaliseker bende aynı ama asla istediğinide görmedim Hsynalp benimde aynı canıma tak dedi ya hiç bir şey yemez mi bir çocuk
Yaseminkoltuk24 cocomelon bende aynı sadece yoğurt çorbası makarna canı isterse oda başka yemek yok kahvaltı yok
Yaseminkoltuk24 fistikli_gaymakli_baklava zorlamıyorum ben hiç hayır dediği an alıyorum önünden başka seçenek sunuyorum ama yok,hep böyle geçmiyo