Eceock Kaanbebek agzinda pamukcuk olmasin mama tortusu temizlensin diye 2yada 3cay kaşığı verebilirsn. Ben hep verdim. Doktrmda ver dedi. Sadece anne sutu alsa gerek yok. Ama mamada şeker var helede d suan hava sıcak. Azicik azicik ver canim
bilgibulutu Kaanbebek sıcaklar basladı, mamadan sonr asu ver cnm içi yanmasın hem agzını temızler pamukcuk olmaz, hemde ferahlatır
Caglaa Asya39 ama şöyle düşün. Corba yapiyoruz suyla, cay yapiyoruz suyla, yemek yapıyoruz suyla. Ama hala su istiyoruz🤔 o yüzden bebegede vermek gerekiyor biraz. Anne sütü alsa evet dogru belki ama mamada verilmesi gerekir bence
Asya39 Kaanbebek aynen bende veriyorum hatta bazen mamayı istemiyor su içiyor doktora söyledim asla verme dedi ama napayım çogugun içi mi yansın boşuna midesini dolduruyorsun diyor bende öyle arada kalıyorum ama sağlıkla şu 6.aya gelsekte herşey düzene girse
Asya39 Caglaa bende doktora aynısını söyledim oda bana biz katı şeylerde tüketiyoruz arada o yüzden su ihtiyacı oluyor ama o hep sıvı besleniyor zAten dedi
Serap5252 Kaanbebek suyun hiç bir zararınılmaz 2 3 çay kaşığı mamalardan sonra verebilirsin ben sadece anne sütü aldı ona rağmen vermiştim 3 Aydan sonra