Kaan25_ Ankarada olup bildiği özel hastane var mı çocuk üroloji si nolur yardımcı olun 45 günlük bebeğim taş çıktı nolur
Toprak_2019 Kaan25_ geçmiş olsun ama üroloji değil cocuk nefrolojiye gitmen gerekiyor canım benim iglumdada çıktı üç aylıkken hemde iki tane sonra nefrolojiye götürdük Bi su hazırlatti bize üç şişe onu kullandık şükür taşlar eridi
pogcayanakannesi Toprak_2019 benim bebegimdede 3 tane var bizde karisim bi su kullaniyoruz ay sizin yorumumuzu okudum valla bi umut geldi insallah benim oğlumunda gecer. Oğlum 11 aylik. Sürekli taş ürüyordu 10 12 gundr falan kullaniyoruz
Mrtmunu_35 25_#16147595 Kaan25_ ankara şehir hastanesi Aysun hoca Beril aydın bn şuan hastanede yatıyorum hatta mükemmel bir doktorlar
Kaan25_ Toprak_2019 bilmiyorum ki çocuk doktoru idrarında taş olduğunu söyledi üroloji götürün dedi idrarında kan var
Toprak_2019 Kaan25_ bizi direk çocuk Dr çocuk cerrahisinde gönderdi oda bizlik bir iş değil çocuk nefrolojisi bakıyor buna dedi biz direk ona gittik
Kaan25_ Toprak_2019 taş zaten az mış bizide çocuk cerrahisine geldik bugün ameliyat olacak Allahım inşallah hayırlısıyla çıkar toparlsr
Kaan25_ Toprak_2019 mide ameliyatı ordaki kapakçık tıkanmış bu yüzden hem kusması çok hem gaz çok çıkmış çocuğum beslenememiş hiç böbreklere sıvı gitmemiş h