Babbbyyyy Oğlum 20 aylık pipisinde iltihap oluşmuştu haftaya pazartesi sünnet olucak hastaneye götürmemiz gereken şeyler neler süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı
Mstfaslhnalprsln12 Babbbyyyy benim oğlum da 2 hafta önce sünnet oldu ben yanıma yedek kıyafet aldım bez Islak mendil falan bide karton bardak aldım başka bir şey almadım
Kereminannesiii Babbbyyyy 1 beden büyük bez ve karton bardak. Birde her ihtimale karşılık bir takım yedek kıyafet koymuştum
Wanderlust Babbbyyyy ne buyuk bez ne de karton bardak hicbirsey kullanmadik yanimiza sadece kendi bezini ve yedek kiyafet aldik ama kiyafeti kullanmadik
Seval-19 Benim oğlum da cuma günü sünnet oldu iki takım kiyafet koydum 3 tane bez koydum ıslak mendil koydum sadece 1 tane bez lazım oldu başka hiç birsey lazım olmadi
Wanderlust Babbbyyyy hayir 15-20 dk suruyor direk eve geciyorsunuz cok minik bir islem zaten endise ermeyin
Nezihayzcgl Bizim Dr umuz sadece pipisini uyusturarak sünnet etmişti bizden soğutucu sprey karton bardak ve kantoron yağı istemişti
Nihal1341 Babbbyyyy biz normal kontrole gider gibi gittik ekstra bişey almadık bolgesel uyuşturdu Sünnete aldı 10 dk sonra çıktı eve gönderdi sargı bezine dikkat edin pipi ucuna yapışmasın yoksa çok Zor çıkar derisini kaldırır onun dışında antibiyotik krem yazmıştı bezde olduğu için çok çabuk iyileşti şimdiden geçmiş olsun
Tuba Babbbyyyy Oğlum perşembe sünnet oldu sadece bez ihtiyacı duydular. Ben yedek kıyafette götürmüştüm gerek kalmadı.
Merve-eee Babbbyyyy merhaba, genel anesteziyle mi olacak acaba? Bize ogleden öncevyapariz, ogleden sonra taburcu ederiz dedi. Bir gun oncesinden kan tahlili istedi bir de. Hastaneden hastaneye degisiyor sanirim.