Ulumil 20 lik dişimi cektirdim dikişlerim var ölücem ağrıdan parol gecirmiyo bu illeti süte geçmeyen bebeğime zararı dokunmicak doktorunuzun da önerdiği etkili bi ağrı kesici biliyomusunuz ?
Sedakcby Ulumil doğumdan sonra çok şiddetli bel ve sırt ağrısı yaşadım. Oksamen ağrı kesici iğne yaptırdım 2 kere doktoe tavsiyesi ile güçlü bi ağrı kesicidir ama yinede kullanın diyemem tabiki. 4 saat aralıklarla parol alın elinizde yinede
ipekkizz Ulumil Bebeginiz kaç aylık? Bende boyun düzleşmesi oldugu için sık sık şiddetli agrı yasıyorum. Eczacı arkadasıma sordum 10 aylık kızım ek gıda yedigi için emzirme süresi uzun oluyor arveles içelirsin demişti. Ben içiyorum cok dayanamayacak gibi oldugumda.
Noname21 Ulumil dis ağrısını majezik yada dicloflam keser ama emzirme konusunu bilemiyorum olmadı mama verin birkaç ogun ilacı icin
Mom4565 Ulumil ibumetin torte diş ağrısını anında kesiyor bebeğine zararı yok bende kullanıyorum emziren anneler için
eceunverkanra Ulumil Bana doktorum eğer çok zorda kalırsan sadece majezik icebilirsin demişti ama sonrasında 3 saat emzirme demişti. Ben yine de hiç riske atmadım içmedim. Çok geçmiş olsun, çok zorlu bir sürec insallah cabucak gecer🙏🏻
theAna Ulumil ben de bir kaç gün önce çektirdim. Ağrı olursa buz tut aralıklarla demişti işe yaradı baya. Ama siz de dikiş varmış faydası olur mu ki