Elifnazannesi04 Selam kızlar 19 haftalık hamileyim leke görüyordum 3 aydır bugün doktara gittim bana progestan verdi kullanan varmı düşük için mi bu ilac bide bebegin cinsiyetıni sordum bacaklarını kapatmıs dedi, 😀
SuPerisiiii Elifnazannesi04 ben de leke görmüştüm diye kullanmıştım canım. Kimisi alttan fitil gibi kullansa etkisinin daha iyi olduğunu söylese de ben ilaç gibi içmiştim. Faydası oldu ama.
_YanakReisinAnnesii Elifnazannesi04 benim düşük tehlikem yoktu ama her kadının az da olsa düşük tehlikesi vardır deyip vermişti doktor gün de 2 kere alttan fitil şeklinde koyuyordum ağızdan alma sakın çok bulantı halsizlik uyku baş ağrısı falan yapar demişti
Elifnazannesi04 SuPerisiiii bende içiyorum bakalm 2 hafta sonra tekrar gıdıcem doktora insallah lekeler gecer
Elifnazannesi04 EslemEva_23 doktorum bi acıklama yapmadı sadece ılac baslıcaz dedi ilacın recetesini okuyunca düşük için oldugunu anladm EslemEva_23
Aysimaaa Benim ağrılarım oluyordu kasıklarımda o yüzden verdi 4 ay kullandık ağrım azalana kadar devam ettim.
Elifnazannesi04 _YanakReisinAnnesii bende bugün kullanmaya başladım asırı sekilde bas dönmesi oldu ya
Almila7421 Elifnazannesi04 ben de kullanmıştım ama yatarken alın cok sersemletiyor gün içinde enerjini alıyor diyebilirim ben günde 3 defa kullanıyordum sürekli uyuyordum 😂
Elifnazannesi04 Almila7421 bende öyle yapcam gündüz okul ev falan zaten yetişemiyorum ilacı alırsam kalırım oturdugum yerde 😀
_YanakReisinAnnesii Elifnazannesi04 malesef biraz tuhaf ediyor insani ama ağızdan alırsanız daha çok yan etki yaşarsınız fitil olarak kullanmanız daha iyi genelde çoğu doktor da fitil olarak öneriyor 🙏
Elifnazannesi04 _YanakReisinAnnesii doktor oyle yazmıs günde 2 defa dıye de tekrar gıtcem bakalm ozaman ne dıyecek
Bebegimm1 Elifnazannesi04 Ben kullanmistim 3 kez lekelenmem olmustu sonra baska doktora gittim enfeksiyon dan kaynakli oldugunu soyledi alttan muayne etmisti sizde tahlil verin neyden kaynakli oluyormus bi ogrenin
tugceo92 Elifnazannesi04 ben kullanmistim birkac kez kanamam oldugu icin doktorum vermisti. Cok iyi bir ilac. Düzenli kullanin mutlaka
Elifnazannesi04 tugceo92 benim kanamam yok sadece leke görüyorum kahve rengi biraz yol yürüyeyim agir kaldırayım geliyor anlamdım gıttı bide 3 aydr var
MDG_ Elifnazannesi04 Ben kullanmıştım rahmin arka duvarında kanama görmüştü doktor 10 gün kadar kullandım güzel uyku yapıyordu 😂