SinemAsel Merhaba bebeğim 2 ay 10 günlük şuan altına kısa kollu zıbın giydirip üstünede uzun kollu alt üst takım giydiriyorum hata mı yapıyorum kısa kolluya geçmelimiyim nasıl giydirmeliyim üşüyüp hasta olmasınıda istemiyorum yardım edin lütfen
Selmaas SinemAsel bende öyle giydiriyorum ama hata bence bile bile yapıyorum üşür diye korkuyorum.üstünü incecik birleşe örtüyorum ama ben
Kalbenelif SinemAsel benim kızım 1 buçuk aylık oldu sadece usun kollu çıtçıtlı badi giydirip altınada ayaklı ince pijama giydiriyorum uyanıncaya ince bir yelek o kadar ☺️
Kbraugur SinemAsel nerede yaşadığınıza bağlı istanbul yanıyo 🔥☀️ Ben sıfır kol zıbın üzerine kısa kol altına şort giydiriyorum
Kurabiyem SinemAsel valla istanbulda hava çok fena. Evin içinde sadece çıt çıtlı zıbınla duruyoruz. Dışarı çıkarken de kısa kollu ve şort giydiriyorum üzerine. Gece tişört ve şortla uyuyor. üzerine müslin örtüyorum, ona rağmen terliyor 🤦♀️
Ylmzkbra06 Kbraugur valla bende öyle yapıyorum kiss kol sort . Erkek bebek sıcagi sevmez diyolar sevmiyo da zaten ;((
Haticevys SinemAsel cnm bende izmirdeyim oglum 5 aylik yarim kollu citcitli altina şort giydirdim uyuyor ustune muslin örttum cok sıcakk 😊
Gokceninannesiiyim SinemAsel bende izmirdeyim içine yarım kollu atlet üstüne uzun kollu zıbın Altına patikli pijama. Çok sıcak bazen ne gşydirecegimi şaşırıyorum
Burcu35 SinemAsel İzmirde yaşıyorum alt üst uzun giydiriyorum. Bugün kollarını açıkta bıraktım buz gibi oldu😕 deneyip anlayabilirsin bence canım. Ben bayramdn sonra kısalara geçmeyi düşünüyorum
SinemAsel Burcu35 bende kısa kollu giydirdim biraz soğuk gbi geldi kolları hemen uzunu geri giydirdim ☺️
gammet kızlar bende ankarada yasıyorum suan odanın ısısı 24 derece kombı yanmıyor bende sıfır kollu zıbın ustune ınce pijama takımı gıydırdım bı ınce battanıye ıle pıke orttum sabahtan uyuyamıyorum sızce kalın mı olmus ınce mı sabahlarıda ınce uzun kollu badı altına yıne ınce eşofman
gammet Burcu35 tesekkur ederım anne yüreği nasıl bişeyse artık ama park beşikte yatıyor fılelı yanları sızce üşürmü
SinemAsel Haticevys ay bu izmir in havası bi soğuk bi sıcak şaşırtıyor benide ne giydireceğim diye ☺️
Burcu35 gammet Sen neyle yatıyorsun odada oda önemli? 2 kat pike yapıp kollarını dışarı çıkarabilirsin allah korusun yüzüne falan çeker açamaz bide. Geçen hafta 2 kat pike yapıyordum teke indirdim sıcaktan bağırıyordu yoksa bide çorap giydirmiyorum ben mesela ayaklı alt giydiriyorum hep yatarken rahat yatsın diye
gammet Burcu35 kolları yukarda yatıyor aynen oyle yaptım yorgan var bızde ama örtmüyoruz acık yagıyoeuz bıde bızım nefesızımzıınsıcagı eklenınce daha sıcak olur degılmı
nisan35 Istanbulda yaşıyoruz,kızım bir buçuk aylık. Dün itibariyle ben de kısa kollu zıbına gectim icine askılı zıbın altına şort ile ama öğleden sonra sadece ince askılı zıbın ıle kaldı günümüz daha rahat gecti.
Burcu35 gammet Benimkide 4 ay 4 günlük arada yüzüne bakıyorum soğuk mu değil mi diye böyle anlayabilirsin en iyi ama evet nefesle bile ısınıyor oda