Seda0651 Göğüs uçlarımin yarası iyileşmedigi için gümüş kapak aldım . Fakat taktigim saniye süt akmaya başlıyor normalde de aşırı kendi kendine süt akiyor göğüs kalkanı kullanıyor dum . Kullanan nasıl kullanıyor acaba
Fasulye12 Seda0651 çok mu baskı yapıyor acaba çamaşırın. Benim de öyle olurdu, çektiğimde göğüs ucu çevrem kızarır ,iz olurdu
Egeninincisi Seda0651 göğüslerinizden akan süt gümüş kapağın içine doluyor bu sayede göğüs uclarınız daha hızkı iyileşiyor bundan bi zarar gelmez akması kapaktan değil sütünüzün bolluğundan☺️Olmadı biraz elle sağım yapın öyle takın gümüş kapağı
Minik12345 Seda0651 sütünüzü emzirdikten sonra biraz sağın göğüsleriniz rahatladın bende gümüş kapak kullanıyorum iç çamaşırıma değdiği anda canım yanıyor çok süt akmaması için emzirdikten sonra süt fazlaysa sağıyorum o şekilde takıyorum rahat oluyor
Seda0651 Fasulye12 Yok aslında sıkmıyor da süt akmasinda bende hep olan bir sorun demek ki o yüzden olmadı
Seda0651 Egeninincisi sagiyorum ama 10 dakika falan sonra tekrar akmaya başlıyor . Sut fazlalığından demek ki
asliyigit07 Seda0651 ilk zamanlar süt üretimi fazla olduğu için normal zamanla terbiye olacaktır 😊 gümüş ve süt nemli gibi yapıyor ve iyileştiriyor bana çok faydası olmuştu. Gümüş kapağı koyduktan sonra üzerinden göğüs pedi de koyarsanız skntı olmaz çamaşırınıza akmaz