Buglem29 Merhaba sağlık ocağındaki doktor demir ilacına başlanması gerektiğini söyledi.kizim 4 ay 12 günlük daha önce bu ilacı kullanan oldu mu bebeğinizde kabızlık vs yaptı mı tecrubelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Derinmevzu20 Buglem29 benim özeldeki doktorum ferrum verdi 6 aylıkken başladık biz. Genelde sağlık ocağı farklı bir marka veriyor . Sabahları portakal mandalina vs damlatıp içiriyorum ben. Kabızlık yapmadı bizde
Dmlyldrm Buglem29 kabızlığı tetikliyor evet hatta benim oğlum kabız olduğunda 1 2 gün vermedim düzeldi sonra tekrar basladım.
ArasinAnnesiiiiiii Buglem29 Bize de doktorumuz verdi kabızlık yapacağını söyledi, kabız olursa eğer ilacı değiştiririz demişti, 4 ay 12 günlük oğlum.
Derinmevzu20 Buglem29 ek gıdaya başlayınca gündüZleri portakal mandalina vs ile karıştırıp arkasından az su içirin bir kaç gün sonra kabızlığı geçecektir . 4. Ay bize erken denildi
papatyamm-6 Bizde de kabızlık yaptı bana da 4 aylıkken vermişlerdi şuan 5 aylık ama kabiz yaptığı icin kullanamıyorum