Keeee Merhabalar kızım 4 aylık ve bugün kakasını katı yaptı ve hafif kan vardı , doktorumuz bize bu şurubu kullanabileceğimi söyledi , bağırsak düzenliyeci . Bu arada biz mamayla besliyorum
NewwMomm Keeee Bizdede var sorun ek gıdaya geçince özellikle. Bize vermedi yahu. Rahatlatıyorsa kullanmak gerek. Zeytinyağınada alışıyor çünkü vücut. Günde kaç kez kaç ölçü vereceksiniz ?
BenMathilda Keeee doktorum 28 aylık bebegime recete etmisti. Ancak 0-6 ay olayını bilmiyorum. Sanki probiyotik gibi ürünler daha iyi olur gibi. Bioagai vs.
MiracAlpinAnnesi seheriko Evet canım Miraç Alp tuvalet egitiminde kendini sıktığı için kabız olmuştu lavman mı yapmadım duphalac mı kullanmadım acillerdeydik devamli en gec 3 güne fayda ediyordu
seheriko MiracAlpinAnnesi ya kurtulamadım şu kaka meselesinden ya 2 gün önce sıvıydı kakası söyledi götürdüm pırt pırt hemen yaptı sonraki gün yine tuttu kabız oldu bugün taş gibi yine altına yaptı napacağımı bilmiyorum artık
MiracAlpinAnnesi seheriko Ay çok kötü oluyo ya ağrısı da olur. Malesef bazı cocuklar da tuvalet eğitiminin kötü yanı bu oluyo yediklerine dikkat et canim buğday ekmeği yesin muz yedirme bol su içsin ılık su ile banyo yaptirabilirsin oda iyi geliyo patates yemesin yani sıvı beslenecek yoğurt çorba sabah haşlanmış yumurta gibi
seheriko MiracAlpinAnnesi ya sorun şu ki yemek seçiyo iştr hep makarna pilav tarzı . Ama en iyisi bir kaç gün sıvı vereyim ona belki düzene girer
seheriko MiracAlpinAnnesi ayyyy hadi bismillah yarından itibaren başlıyorum . Dua et artık bitsin ya valllahi bunaldım
MiracAlpinAnnesi seheriko Inşallah hemen biter biraz zorlu oluyo bu kaka ama geçtiğinde de ohhh be diyorsun